nikitoMTB написа:А съотношението плоча-венче,какво е?Да не е от него?
пп.Еми ... това е вероятна причина.Аз карам 22-14 и ми е пъргавкоПробвай чуждо колело,с различно съотношение и виж как ще ти е
манджа написа:Просто завъжи черната част към рамкататова ограничаева шума пък и в този вариянт не ти е нужно сингулатора да се движи наляво-надясно..
screamBoy написа:ама верно ако имаш некви познати да имт ключ за верига може да си скъсиш веригата и да махнеш едното рамо на тази джаджа отзад
така са му доста близо едно до друго колелцата и може би (само може би) веригата като поизсъхне ще започне да върти по-трудно просто щото се огъва много между двете малки колелца
т.е. трябва да в винаги смазана май
само си правя предположения, за пръв път виждам такова с две рамена, досега само с 1 бях виждал
бдв тва е някво много странно с веригите, и аз карам хиксърски (естествено) и хем и миналата и тази бяха еднакъв модел - хем тази сега някакси се получава с над 1см по-дълга
и 22-13 ли си (малко леко) или 32-12 (твърде тегаво) ... идеалното отношение 'за всичко' е 2:1 и колкото по-близо си до него толкова по-добре ... иначе за града трикове сигурно 22:13 ще е ок и не би трябвало да го усещаш зле
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта