Темплейт за напреднали по темите на начинаещи

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Темплейт за напреднали по темите на начинаещи

Мнениеот Watanabe » Чет Сеп 03, 2009 6:08 pm

Сценарий на пиеската "Mr.N срещу новобранеца Бялата нинджа"

Актьорски състав:
- Напредналия, адванс юзъра, а.к.а. "Разбирача" или за по- накратко- Mr.N
- Новобранеца, питащия, ламера, искащия съвет нуб наричан тук Бялата нинджа.
- Масата люде списващи във форума за краткост наименовани- Сивия пушек.

Фаза 1:ПРОУЧВАНЕ.
В първата фаза Mr.N преравя за амнайсти път форума използвайки "Виж новите мнения" и подбира по усет теми и мнения написани от Бялата нинджа.

Фаза 2. Кратък благороден, но мъглив пост от страна на Mr.N, изразяващ се в две - трети специализирани термини с лек загатък за решение на проблема на Бялата нинджа.

Фаза 3. Mr.N проучване на мненията на Сивия пушек. Сивия пушек е алтруист и филантроп по душа и гледа да сподели на нормален език някоя идейка в помощ на Белия. Но това не бива да се допуска!!! Затова напред към-

Фаза 4. Бърз пост от рода на "Какво се занимавате с този,100% е някой на 12 години дето и той не знае какво иска,а вие му се хващате сериозно за мненията" или "Вече има много такива теми. Прочети всичко, освен ЧЗВ."

Фаза 5: Бялата нинджа след като е е сортирал малкото свестни, но разнообразни мнения по неговия въпрос , поства нещо...
Добро, лошо- каквото и да постнал е и веднага следва следващия дежурен отговор от страна на Mr.N"Хубуу де, като не слушаш, какво ти казват хората, дето се връщат оттам, накъдето си тръгнал, защо въобще питаш?"

Фаза 6.Нов пост на Белия който следва да се удостои от Mr.N с различна комбинация от следните емотикони: " :nono: , :roll2: , :smash: , :roll2: , :crazy: "

ФИНАЛ: Mr.N, с патос и замятане на лявата ръка нейде в неопределена посока: "Още ли му се връзвате на тоя на приказките?"

Един- два дена така и после целия сценарий наново.
АвторскиТЕ права по настоящия сценарий не са запазени, защото всичко е яко копи- пейст. Успехи на всички! :D
Watanabe

Рейтинг: 1606

Re: Темплейт за напреднали по темите на начинаещи

Мнениеот ico 1 » Чет Сеп 03, 2009 6:32 pm

Е и? Така е във всички форОми. Само черна нинжа може да убие друга черна нинжа. Белите не могат да скачат.
П.П. Очаквам и по-тъпи мнения от моето.
Аватар
ico 1

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Чет Сеп 03, 2009 7:21 pm

Уатанабе пропусна да спомене, че въпросът на Бялата нинджа е задаван поне 4 пъти в последния месец от други бели нинджи и на Mr.N му е омръзнало да повтаря едно и също, при положение, че Бялата нинджа не си е направил елементарното усилие да използва форумната търсачка :sonar:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Watanabe » Чет Сеп 03, 2009 7:31 pm

@PtD- хапсолютно...

целия живот е сцена и дъра- бъра- всеки влиза и излиза... и всеки си има реплики...
Watanabe

Мнениеот edinmilion » Чет Сеп 03, 2009 7:42 pm

хахах фаза 1 много добро!! :)
Иначе вместо Mr.N е по добре Mr.X, Mr.Y, Mr.Z - тъй като в повечето случаи не е само един Mr.N...много е важно някой като каже нещо - друг да го цитира и от долу да е ето този знак -> :agree: (който е синоним на подобен на този :liplick: + едно гъзе за лизанийе) :lol:
edinmilion

Мнениеот PtD » Чет Сеп 03, 2009 9:36 pm

Важното е да не съм Mr. Pink :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow:
Аватар
PtD

Мнениеот picco » Чет Сеп 03, 2009 9:41 pm

Като казвате това за търсачка, въобще не допускате, че тези, които са нови по форуми въобще не се сещат да я ползват, първо защото не знаят за какво е и как работи и второ какво да търсят :agree:
Аватар
picco

Рейтинг: 1198

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 03, 2009 9:43 pm

Абсолютно техен проблем.
Аз когато попадна в нов форум - първо на това се научавам.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот PtD » Чет Сеп 03, 2009 10:05 pm

picco написа:Като казвате това за търсачка, въобще не допускате, че тези, които са нови по форуми въобще не се сещат да я ползват, първо защото не знаят за какво е и как работи и второ какво да търсят :agree:

А чий проблем е това? :eyebrow:
Аватар
PtD

Мнениеот 25thframe » Пет Сеп 04, 2009 6:33 am

PtD написа:Важното е да не съм Mr. Pink :eyebrow: :eyebrow: :eyebrow:

RD ;) :agree:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот picco » Пет Сеп 04, 2009 9:14 am

PtD написа:
picco написа:Като казвате това за търсачка, въобще не допускате, че тези, които са нови по форуми въобще не се сещат да я ползват, първо защото не знаят за какво е и как работи и второ какво да търсят :agree:

Естествено, че е техен, но повечето от вас след като са прекарали солидно време в определен форум очакват всеки да е на тяхното ниво и въобще да не пита тъпи въпроси, а в такъв тип форум като този това е неизбежно, защото се коментират различни продукти, а новобранците нито знаят характеристиките им, нито предназначението им и по-висшите от тях веднага започват да ги плюят без въобще да им помогнат :peace:
Аватар
picco

Мнениеот did » Пет Сеп 04, 2009 9:16 am

picco написа:по-висшите от тях веднага започват да ги плюят без въобще да им помогнат :peace:

ъъъ... тва не го разбрах! как така по-висши?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот X_NRG » Пет Сеп 04, 2009 9:18 am

picco написа:
PtD написа:

Естествено, че е техен, но повечето от вас след като са прекарали солидно време в определен форум очакват всеки да е на тяхното ниво и въобще да не пита тъпи въпроси, а в такъв тип форум като този това е неизбежно, защото се коментират различни продукти, а новобранците нито знаят характеристиките им, нито предназначението им и по-висшите от тях веднага започват да ги плюят без въобще да им помогнат :peace:

Никой не е по-висш - готино е да се правиш. :D
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот picco » Пет Сеп 04, 2009 9:26 am

По-висши имам впредвид тези, които са от няколко години във форума и с високите рейтинги, защото главно те правят така
Аватар
picco

Мнениеот Harka » Пет Сеп 04, 2009 2:37 pm

Главно те правят така, защото им е писнало всяка новорегистрирана шушумига вместо да си седне на гъза и да прочете ЧЗВ, или частта от ЧЗВ, която го интересува, просто да си изсере поредния тъп пост, който е обсъждан десетки пъти и за който има подробна информация в десетки теми с оправданието, че, видиш ли, не разбира. Ми да те еба в гъза като не разбираш. Па вземи и прочети. Аз съм сигурен, че ако вземем един човек, който тотално си няма понятие от велосипеди изобщо и го накараме да прочете ЧЗВ ОТ ДО, след това същият този човек ще има теоритичните познания на много от хората, "които са от няколко години във форума и с високите рейтинги". Но не. По-лесно е да се пускат нови теми и после да се мрънка като се получи и подобаващия отговор.

@picco, Watanabe:

Достатъчно ясно ли се изразих?
Аватар
Harka

Мнениеот PtD » Пет Сеп 04, 2009 7:22 pm

Анджък! +1
Аватар
PtD

Мнениеот did » Пет Сеп 04, 2009 7:27 pm

Темата е некоректна! В този форум има много търпеливи висши: viewtopic.php?f=4&t=59896
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот edinmilion » Пет Сеп 04, 2009 8:14 pm

hahaha :)) :bowdown: :lol: е не, забавна тема, само не ми казвай, че е с предварителен сюжет :))

edit: уникална тема, евала :lol:

еее не тази вечер форума пращи от бисери :lol:

http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.p ... 13#p548713
Шчупена вилка
house13 написа:Днес ми се извади единия кол от короната на вилката и аз не си обеснявам как е станало
Та да попитам гаранцията покрива ли такова нещо ,и ако не покрива може ли да се направи.
Благодаря предварително

да бе, как може да е станало?!?! много е странно това :confused:

viewtopic.php?p=548711#p548711
Shimano Deore - Невероятна Простотия
dbt_metal написа:Прибираме се с един приятел от Витоша. Обтегача ми е гореспоменатият Shimano Deore. Та както си карахме влизаме по едно време в един подлез (ама не сме слизали по стълби или нещо такова) и както си карам отпреде, пича зад мене гледа как обтегача ми почва да се разпада (аз нищо не чувам/подозирам/усещам). По едно време усещам, че нещо не е наред и поглеждам - обтегача се разпаднал :xx(: :confused: Човека идва след мене, вика ми: "Ти се усети, брадче" и ми носи едното колелце от обтегача, обаче друга част не можахме да намерим :(
Какво му липсва на обтегача:
Другото колелце
Едното му рамо или там както се казват металните части, между които са захванати колелцата
Всякакви болтчета за колелцата....
Отиваме в Drag на центъра по хигиена, там ми викат "ми нов обтегач". Как нов бе, байка си го сглобих преди няма и 2 седмици и ми излезе солено, пък сега и пари за нов :bigeyes:
Въпроса:
Такива компоненти има ли от къде да намеря и да си възстановя обтегача, за да мога да карам утре? :praying:

Обтегача го купих чистак нов преди около месец егаси...
След спускането нищо му нямаше, спуках гума, тъйче погледнах отзад, нищо...нищичко...това нещо само се разглоби просто

баси простотията верно, без да си карам по стълби взе че се разпадна??!?!

П.П. ебати нашествието
Последна промяна edinmilion на Пет Сеп 04, 2009 8:34 pm, променена общо 3 пъти
edinmilion

Мнениеот did » Пет Сеп 04, 2009 8:20 pm

не е. даже не го знам кой е тоя, ама твърде лесно се лови, даже и на вмирисан червей.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Antares » Пет Сеп 04, 2009 11:12 pm

Темата от Веломеханик ми е в bookmarks! Забранявам да я триете! :roll2: :clap:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bluskanie » Нед Сеп 06, 2009 9:03 am

Mr.N e пълен смотаняк! Той живее за да не помага на другите, а за да им покаже, че знае повече от тях и да се забавлява с това. Това е ясно отдавна и е кофти за нинджите, но те трябва да разчитат на себе си, по-скоро. Щото тия, дето отговарят в темите на нинджите са MrN-овците, дето само дебнат... Света не е перфектен!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот sailman » Нед Сеп 06, 2009 10:22 am

.....Това е ясно отдавна и е кофти за нинджите, но те трябва да разчитат на себе си, по-скоро.

Май не е много по темата, ама човеците дето карат в ПЛАНИНАТА е хубаво да свикват да разчитат основно на себе си.
Щото хора дето с комуникацията в един форум не могат да се оправят, представям си какво правят, като отидат в гората....Или те май не ходят много-много там, а? :idea:

П.П. Всъшност няма нужда да си представям...
Случвало ми се е да се сблъсквам с люде системно пренебрегващи Правилото с многото П-та.
ВЕЛО 2009 Sus scrofa domestica
Аватар
sailman

Мнениеот bikerider » Нед Сеп 06, 2009 1:41 pm

@Harka: Съвършено прецизно изказване! :roll2:

Изображение

:rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Нед Сеп 06, 2009 8:43 pm

Хахахахаха :) Аналогичен случай у наше село!
Аватар
PtD

Мнениеот Watanabe » Нед Сеп 06, 2009 11:49 pm

И к`воо сега?
Търсачка- мърсачка... За мене велосипедист който е (велосипедист+непияч) въобще не става за нищо. И въобще не е метълско да се ходи човек да рови търсачката.
Пример: Попадаш на концерт, където все някъде продават бира, но просто нищо не се вижда. Кого да питаш- младежа с джърситУ D&G или мизерния стрийтрайдър с алкохолни пари покрай него? Единия чел и изчел ЧЗВ, а другия може да не знае какво точно е чашка или чейнстейн, но на български ще те светне съвсем нормално без да се изхвърля много- много- къде точно е отговора на важния въпрос- къде продават бира на тоя концерт.
Watanabe

Мнениеот did » Нед Сеп 06, 2009 11:54 pm

Ти какво точно търсиш - техническа информация, компания за каране, информация за маршрути или просто искаш да ти кажат направо къде тук раздават бирата?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 07, 2009 6:49 am

Watanabe написа:И к`воо сега?
Търсачка- мърсачка... За мене велосипедист който е (велосипедист+непияч) въобще не става за нищо. И въобще не е метълско да се ходи човек да рови търсачката.
Пример: Попадаш на концерт, където все някъде продават бира, но просто нищо не се вижда. Кого да питаш- младежа с джърситУ D&G или мизерния стрийтрайдър с алкохолни пари покрай него? Единия чел и изчел ЧЗВ, а другия може да не знае какво точно е чашка или чейнстейн, но на български ще те светне съвсем нормално без да се изхвърля много- много- къде точно е отговора на важния въпрос- къде продават бира на тоя концерт.

С други думи - прекалено съм тъп за да се ориентирам по надписите, дето разни надменни Mr.N-вци са наслагали и на които пише ясно Б-И-Р-А и затова търся също толкова тъп като мен да ми обясни ясно къде има бира. Не по-тъп от мен, щото ще ми загуби времето, ама и да не се прави на по-умен, щото няма да го разбера като ми обясни троснато като на N-тата нинджа, че по принцип на павилионите с бира пише Б-И-Р-А и най-лесно е да се гледат надписите по павилионите. Такива не ги обичам, само се правят, че искат да ми помогнат, а ми говорят некви работи дето не ги разбирам...

Нормално, FUBAR. N-та серия на стандартния consumer blues в mtb-bg едишън.

Edit: Апропо, кво е тва "чашка", на къФ език е тва бе, бате? Таджикистански? Деа, мноо сложно ги мислят тия велосипеди, с тия слоооожни термини сигурно ги правят турци или цигани, за да ми усложняват живота.

А публиката отстрани припада от смях и ръкопляска... баси смешката, не е истина.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот veskoz » Пон Сеп 07, 2009 8:47 am

Абе добре, че има Mr.N, щото много се разраства клана на БелЯта Нинджа. Това не е лошо. Напротив. Това е идеята, но белите леко, леко стават част от сивия пушек. ОК и това е добре. Сивият пушек става гъст и хомогенен. Белите частици на сивия пушек, обаче нямат интерес да разширяват кръгозора си от знания в която и да е насока освен собствените си болешки. Нормално е Mr.N да филтрира пушека, защото неприятните последици са падналите сажди, които пък свитата на Mr.N трябва да измете незабавно, за да не стават белите нинджи червени.
И аз мисля, че някои отговори на Mr.N са малко не на място, но...в следващия момент си викам: "Абе Mr.N, за да не отговори директно значи е писано, та писано." Цък ТЪРСАЧКАТА... задавам белонинджовския въпрос и моментално виждам защо аджба Mr.N отговаря по този начин. Нормално.
Тук съм от скоро, но дори на мен ми прави впечатление колко много народ ПРОСТО НЕ ИСКА ДА ЧЕТЕ.
Да не говорим, че за повечето от белите писането във форума е свързано с чат, а интереса към колоезденето се свежда до притежанието на един или друг велосипед, който никога не изпълнява житейската си философия.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот Redhat » Пон Сеп 07, 2009 9:54 am

Ако нинджите могат да четат толкова, колкото и да пишат, то нещата са пределно ясни. :crap:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот Antares » Пон Сеп 07, 2009 6:30 pm

Което отново прехвърля темата до "Чукча не читател. Чукча писател".
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Следваща

Назад към Бла - Бла