Да. С байкърска скорост ли се планира? Или "изпращането" е формално?DstupidBastarD написа:Желаещи?
Да. С байкърска скорост ли се планира? Или "изпращането" е формално?DstupidBastarD написа:Желаещи?
marsa написа:Да. С байкърска скорост ли се планира? Или "изпращането" е формално?DstupidBastarD написа:Желаещи?
tumbaka написа:Гнеска финтирах окото на бурята и напраих 2 х 35 км перфектен равен безлюден хасфалт с последни 3 км 8%-9%
DstupidBastarD написа:Двудневен вариант за връщане от Пловдив (неделя и понеделник) - http://www.bikemap.net/route/306548
Навитаци?
DstupidBastarD написа:...а освен тва сметаме да ги поизпратим до Гълъбец.
Grash написа:DstupidBastarD написа:...а освен тва сметаме да ги поизпратим до Гълъбец.
Леко е мокро, в случай че не си залебелязълИли ще си жулите независимо от това? Ако имате някакви по-достоверни данни относно началният час на тази вело-проява от световен мащаб, моля споделете.
DstupidBastarD написа:За теа, дето ше ходим на старта на Обиколката, предлагам среща при Нина в 11,40 и да ходим заедно нататъка.
DstupidBastarD написа:За теа, дето ше ходим на старта на Обиколката, предлагам среща при Нина в 11,40 и да ходим заедно нататъка.
DstupidBastarD написа:Никва идея немам, баце. Ама, никаква.
ivajlo написа:И аз ще дойда до Пловдив в събота,ама от кой мост е тръгването,Ариана или този за Младост след окръжна болница? А за прибирането на мен ми е интересен двудневния маршрут,щото със сигурност ще има панорами,пък и не съм ходил на Белмекен
DstupidBastarD написа:... другия вариант е да тръгнем по едно и също време у събота и направо от мосчето да товарим багажеца...
Neo_92 написа:А бе имам едно запитване към баце Митко от Русе , обаче реших да не пускам нова тема , тааа въпроса ми е кво по дяволите е тва колело -> http://koloezdene.com/wp-content/galler ... C01769.JPG
Neo_92 написа:А бе имам едно запитване към баце Митко от Русе , обаче реших да не пускам нова тема , тааа въпроса ми е кво по дяволите е тва колело -> http://koloezdene.com/wp-content/galler ... C01769.JPG
Grash написа:Бацета, айде за събота елате повече!!! marsa, нищо не казваш, само за вериги и касети говориш напоследък, ела с нас до Пловдив! Ще е идеална комбинация, ще подкрепиме мамутите на 24-часовото, ще сме на финала на обиколката, абе идеално... Накрая даже може да се качим и на Белмекен, че да си честитиме първия сняг преждевременно
marfi написа:tumbaka написа:Гнеска финтирах окото на бурята и напраих 2 х 35 км перфектен равен безлюден хасфалт с последни 3 км 8%-9%
Къде е тоя маршрут.
Аз само 22 направих.
Със срам на челото ще ти призная, че ми е неудобно да лъжа как "е възможно да дойда", все ми се прецаква всичко напоследък и като изключим едно 20км каране с бат марфи, от морето до днес нямам излизане с шосейката. Гарантирам, че по цял ден чета форума и няма да изпусна каране, защото не съм разбрал. Конкретно за Събота и Неделя, разбира се ми се падат съответно дневна и нощна смяна, шанса да се освободя е минимален. А до Пловдив ми се кара, повярвай! 1- висока средна, 2- група която няма да се разкъса много, 3- спален чувал. Ако се освободя ще дойда, гледам да не пиша излишно.Grash написа:marsa, нищо не казваш, само за вериги и касети говориш напоследък, ела с нас до Пловдив!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта