DstupidBastarD написа:Накратко казано "Габроски спичели Обиколката на България за четвърти път". Да му е честито!
marfi написа:DstupidBastarD написа:Накратко казано "Габроски спичели Обиколката на България за четвърти път". Да му е честито!
Полага му се, при положение че му правят толкова мръсно и го вадят от обиколката при сгоден случай.
azsa-bachinito написа:Закаснех со снимките. Аде плакнете оченца. С Жи Си Ем толкоз. Който тръгва да гледа без апарата.![]()
http://picasaweb.google.com/azsasa/Star ... directlink
Височина Гълъбец от 2. кат.
za6tovsenamen написа:Честит рожден ден на Камен Станчев![]()
Grash написа:Височина Гълъбец от 2. кат.
Какви са тия категории, бре... ако ги пратя да катерят Врабча или Миланово, да не споменавам по-епични стени, ще го изкарат свръх висша категория... Аз като си правих обиколката София-Гълъбец-Петрич-Поибрене-Белица-София, въпросният баир даже не го и усетих и се изненадах като изведнъж дойде спускане, докато аз чаках да стане стръмно... а аз съм 100 кила звер...
Габровски обаче се реваншира на финала в Габрово, като и двамата паднаха при спускането.
DstupidBastarD написа:Еми, отлево надесно се виждат леваата част от Хубенов (шифа на федерацията по колоездене), главата на неква неизвестна кака, целия зам. кмет Герджиков, практически по-важните жизнени част на баце Стило, част от носъ и шапката Найки на бате Любо, бюста на бате Стефчо, министъра на спорта Свилен - мъжа на Румяна Нейкова, баце Марфи, бате Криб, м-р Мозер и част от т.к., незначителна част от баце Мадмартиган (освен ако не е фрагмент от баце Тумбака), Стефка Костадинова и неизвестен зрител, жаден за слава и светлините на прожекнорите.
Митко Ruse написа:Ако оня Джони Резачката Хуксварна е зле то нашия Габровски е моторен трион Дружба.Не бях го виждал на телевизията по продължително да кара но снощи ме смая.Не караите така деца.
marfi написа:Видео от етапа
Митко Ruse написа:Ако оня Джони Резачката Хуксварна е зле то нашия Габровски е моторен трион Дружба.Не бях го виждал на телевизията по продължително да кара но снощи ме смая.Не караите така деца.
marfi написа:Митко Ruse написа:Ако оня Джони Резачката Хуксварна е зле то нашия Габровски е моторен трион Дружба.Не бях го виждал на телевизията по продължително да кара но снощи ме смая.Не караите така деца.
Нищичко не разбрах! Някакъв специален жаргон, само за просветени? Дай направо.
Митко Ruse написа:Не ми харесва стоиката му на колелото и техниката на каране. Прегърбен със свити навътре рамена/затворен гръден кош/ и грубо педалиране/не е кръгово/. А термините са/рита като магаре/ и /тъпче кирпичи/.Мести се по седалката и др.
Митко Ruse написа:По отношение на седалката ще пусна статии.
Митко Ruse написа:А да не пропусна като се напред си по силен ама помпиш само с четириглавия бедрен мускул и изключваш задния двуглав това води до бърза умора и неефективност.
Митко Ruse написа:Това дето го правиш с преместването показва, че ти липсва сила и мощност.Има специални тренировки за това ама има време чак до април.
marfi написа:Митко Ruse написа:Това дето го правиш с преместването показва, че ти липсва сила и мощност.Има специални тренировки за това ама има време чак до април.
Определено ми липсват, все пак след 4 годишна пауза, карам едва втори месецКарам, тичам, но бавно се случват нещата, а и работата ме изтисква
Митко Ruse написа:започваме подготовката за сезон 2010г..
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта