Naria написа:...ако събера стотинки за каска.Тези дни упорито тренирам падането без удряне на глава, не може ли?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
botroid написа:Надявам се организаторите добре да маркират трасето. То не е някакви си десетина км. а е доста повече и минава през сложен и силно разчленен планински релеф. Същевременно в района е налична гъста мрежа от всякакви пътища и пътеки и според мен, има известен риск, състезанието по колоездене, да се превърне в такова по ориентиранеДори и аз не съм съм сигурен, на места дали ще се оправя. Не че мен ме бърка, но за състезателите за които всяка секунда е ценна, ще е доста неприятно на всеки от многобройните разклони, да се чудят кой от тях да фанат.
psixopat написа:А за детското състезание, трябва ли да се прави застраховка и да се плаща някаква такса?Също ме интересува, дали трябва да подам Заявка за участие, или тя е само за Велорали-то?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
mrPesh написа:Извинявам се ако е било написано и не съм видял, но каква е дължината на първия и втория етап?
ko3er написа:И сега какво?Като не съм платил такасата няма да мога да участвам ли?
ko3er написа:Нали има някъв срок до 10-ти,дето в крайна сметка и аз не разбрах за какво е....
cholla написа:Едно малко доуточнение Към Всички Участници -
1. Шнорхела и неопреновият костюм се добавят към задължителната екипировка, предвид метереологичната прогноза за дните около състезанието.
2. Колела с карбонови компоненти няма да бъдат допускани за участие поради горе споменатата причина.
botroid написа:Айде на състезанието вееееееее! Да се окаляме като биволи!За целта няма да ви са нужни никакви конференции, само желание да сте като малаче у дълбока кална локва
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта