Искам вилка за FR и вапроса ми е коя от двете е по-добрия варянт.
z1-цата естествено maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:Коя година е Z1-то. Не че това би дало преднина на сънтура, просто бих те посъветвал да търсиш цоки от 2006/2007. Всички казват че това са най-добрите години на марката.
spirit_fr написа:По темата-марзочито си вземи,въпреки оплакванията на доста хора за луфтове.Само едно въпросче-кое е това марзочи за 500лв ново?!Ако може и линк да дадеш
scs151 написа:Night_Falcon написа:spirit_fr написа:По темата-марзочито си вземи,въпреки оплакванията на доста хора за луфтове.Само едно въпросче-кое е това марзочи за 500лв ново?!Ако може и линк да дадеш
Някъде да пише че е ново? Прочети по-нагоре, то си пише.
И, как не разбрахте че оплакванията от луфтове са за цокита от 2008 нагоре, а въпросното е 2006/2007, които са най-добрите години на марцоки!
Мисля 4е вилката даже е от 2010 на мене ще ми я свалят от Big Hit колелото е чисто ново не карано просто човека го познавам и таи като ще си я сменя с по добра ми я дава на мене за 500 лв
Protest ;] написа:В един завод се правят вече така че

Night_Falcon написа:Аман от умници
Capoeira написа:Мда филмчето е точно за аудиторията на тази вилка, вижда се как работи на стълби(стъ;бите пред НДК), на плочки(плочките до НДК), и на асфалт(асфалта до НДК). Не че нещо но това видео би ме мабицирало никога да не си купя този продукт
DeadBr1ng3r написа:Първо си купете DuroLux и токава го коментираите
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта