Neo_92 написа:предполагам тва обаче ше стане с мтб ?
Митко Ruse написа:Виждам, че си на ти с проявите в Гърция.Но понеже закрихме сезона тази година повече не предвиждаме яки карания.Но за пролета съм отворен много за походи на юг.
marfi написа:Neo_92 написа:предполагам тва обаче ше стане с мтб ?
Не предполагаш правилно!
Какво да си носите:
а) Българско знаме
б) кабелни връзки
в) удобни обувки
Ще побългаряваме връх Митикас
marfi написа:Neo_92 написа:предполагам тва обаче ше стане с мтб ?
Не предполагаш правилно!
@Stilo, защо маршрута ти почва от Лептокаря и не завършва до самия край на пътищата
Ето маршрут от гарата на Литохоро (няколко километра под селото), припокрива се с най-северния ти маршрут.
Ще побългаряваме връх Митикас
stilo написа:г) въжета, карабинери, алпиниски обувки с котки...
...
Grash написа:Митко Ruse написа:Виждам, че си на ти с проявите в Гърция.Но понеже закрихме сезона тази година повече не предвиждаме яки карания.Но за пролета съм отворен много за походи на юг.
Май месец догодина, идваш с нас да направим топ 10 на обиколката на Тасос български
Митко Ruse написа:Виждам, че си на ти с проявите в Гърция.Но понеже закрихме сезона тази година повече не предвиждаме яки карания.Но за пролета съм отворен много за походи на юг.
Neo_92 написа:А тва с Олимп много път бе бацета , много чудо не ми се бие толкова път до там
stilo написа:Ами когато си правих маршрута в байкмапа пътя бе трасиран до там - сега виждам че е удължен. Това преди 2 месеца.
marfi написа:Neo_92 написа:А тва с Олимп много път бе бацета , много чудо не ми се бие толкова път до там
Нео, баце аре молим да не се изказваш неподготвен.
за 5 часа сме на Литохоро с кола, за 7-8 с влак (при това от София), а ти от Сандански си с 200 км по-близо или си точно на 200 км от целта.
crib написа:stilo написа:г) въжета, карабинери, алпиниски обувки с котки...
...
така добре ли е?
marfi написа:Neo_92 написа:А тва с Олимп много път бе бацета , много чудо не ми се бие толкова път до там
Нео, баце аре молим да не се изказваш неподготвен.
за 5 часа сме на Литохоро с кола, за 7-8 с влак (при това от София), а ти от Сандански си с 200 км по-близо или си точно на 200 км от целта.
За пътуването, тъй като нямам кола и ако няма места по тези, които имат коли, ще си взема влак (кушет)
Влаковете са яки, пък и ползвам голямо намеление.
Дори предпочитам с влак да ходя, желаещи за компания? Има контакти в купето и може да си гледаме филми.stilo написа:Ами когато си правих маршрута в байкмапа пътя бе трасиран до там - сега виждам че е удължен. Това преди 2 месеца.
Викаш гърците строят кат луди
weekendwarrior написа:Здравейте,
Обмислям вариянта да дойда с вас. На 20 имам състезание (часовник изкачване) ама не съм във форма и едно изкачване на Олимп е добро извинение.
Олимп обаче не е известен с асфалтови пътища. Вижте тези невероятни снимки
http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=12056
Просто ще е жалко толкова път за едно качване само до 1100 метра.
От друга страна ако карате още малко до Атина ще можете да вземете участие в часовника. Вижте как изглеждат състезанията които организира клуба за ветерани в които членувам:
http://www.cyclist-friends.gr/showthrea ... post196991
Добрин
stilo написа:
Баце, това със снимките иска регистрация...а нещо гръцкия съм го занемарил в послредно време. Ще трябва да ходя на опреснителни
stilo написа:бла-бла-бла ... но пък е подходящо за разходки на придружаващите ни лица от женски пол.
Други предложения?
Да, ти който четеш темата - сподели!
stilo написа:Едното ми предложение е за явка в 10 часа сутринта на 19-ти на гарата на Литохоро.
Другото място е в центъра на самото селце Литохоро или може и Катерини, което е на около 15-тина километра оттам, но пък е подходящо за разходки на придружаващите ни лица от женски пол.
Други предложения?
marfi написа:stilo написа:Едното ми предложение е за явка в 10 часа сутринта на 19-ти на гарата на Литохоро.
Другото място е в центъра на самото селце Литохоро или може и Катерини, което е на около 15-тина километра оттам, но пък е подходящо за разходки на придружаващите ни лица от женски пол.
Други предложения?
10 в центъра на селото звучи добре
NovemberCharlie написа:Ъъъъ, колко от вас са качвали Митикас?
NovemberCharlie написа:Не знам какво нема да стане, обаче качването пеша на Митикас си е голям гърч, особено последните 100-200 метра, които, между другото, изглеждат така. Снимката, според мен е направена от връх Скала, които е 50-тина метра по-нисък и до него от хижата ням проблем да се качиш, но от него до Митикас не е за слабохарактерни. Пътя от Скала до Митикас изглежда така. Ето тук можете да видите повечко снимки.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта