DstupidBastarD написа:Засега от мосчето на Искъро таа събота ше тръгнем 4-има - бате Иво, бате Любо, бате Стефчо и тъпото копеле.
marfi написа:DstupidBastarD написа:Засега от мосчето на Искъро таа събота ше тръгнем 4-има - бате Иво, бате Любо, бате Стефчо и тъпото копеле.
Аз ще се чакам с Тони Центровката 7:20 на Ариана, до 8 трябва да се сме при Вас.
Ще взема може би и баце Любчо (не форумец).
Не знам до къде ще дойда с вас. Да взимам ли палатка/чувал ще има ли място в колата? Ако се върна, поне за Вас да останат.
marsa написа:Баце марси иде с триста и ще носи две мигалки. В Събота, 8 от моста е старта, нали? Багажа който да нося може ли да се сведе до:
спален чувал
резервна фанелка
якенце
чорапи
или ми трябва и друго? (не говорим за дреболии като аспирин левкопласт и т.н.)
DstupidBastarD написа:... в случай че Туше е в Пловдивско теа дни.
DstupidBastarD написа:Споку, баце, аз и да носа спален чувал, едва ли ше го ползвам. Като гледам, едва ли ше се спи събота вс. неделя, а който иска да го прави, се ше намери некой свободен чувал.
bokichaa написа:...абе, да му се невиди...може ли и аз да дойда на Белмекн........![]()
.......................
bokichaa написа:Тъй, в 8ч на мостчето, не закъснявай те...
Багаж носете колкото искате, место има. Ще взема чувалка и палатка за веки случай. Връщам ви багажа обратно в Софето....
освен ако не дойда с вас....![]()
Баце, ТК, къде ше се спи???Белмекен кога ше се кара???
Минават ми мисли...такава компания не е за изпускане...да дойда с колата да мястото за спане около Белмекен/така и багажа ще докарам/.
На другия ден карам нещо с вас и се връщам при бивака и към София с багажа.....нещо такова!!
madmartigan написа:с такива екзотики като спални чували и палатки не разполагам. Хелп?
DstupidBastarD написа:Еми, на Белмекен, баце, или у хижа Смирненски, или некъде по комплекса. Надявам се, че се нещо там работи.
Еми, пада се преди Белмекен, на около 10-ина км от Юндола, на височина около 1750м. Може на отиване да проверим как е спането, качваме се до язовиро, сномки, тва-онова и се връщаме обратно за сън. Хижата нема как да я пропуснеш, баце, щото се пада точно до пътя.
marfi написа:madmartigan написа:с такива екзотики като спални чували и палатки не разполагам. Хелп?
Имам два чувала и две палатки, ако искаш намини да ти дам.
Проверете си данните за Белмекен:
Методи Савов-директор на база Белмекен: 0359 23121, 24020 или 048936464
marsa написа:Само за профилактиката искам да предупредя, че аз не бих си преебал спането на открито за удоволствието да си платя 20 кинта на когото и да било, още повече че ще ми е само второ за тая календарна година
Jovany написа:Здравейте!
Ако искате да спите на самата Юндола, има и следния вариант:
marfi написа:Jovany написа:Аз ще карам с Вас до към Ихтиман, после обръщам че в 12:00 съм на протест пред НС, така че който се колебае и не му се прибира сам от половината път, да не се колебае ами да дойде и ще се прибираме заедно
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта