did написа:Винокуров по-добре да беше дошъл на обиколката на България...
brumbar написа:Нещо тази Вуелта не ми е тръпка. Всички са равностойни и разчитат само на надхитряне, а не на яко атака. Липсват Дедо и Контадор. Поне Винокуров да се надруса, че да стане интересно
DstupidBastarD написа:Хугенбанд беше плувец, баце, тоа май се казваше Хускварна.
Митко Ruse написа:DstupidBastarD написа:Хугенбанд беше плувец, баце, тоа май се казваше Хускварна.
Разсмя ме до сълзи/понеже съм на работа колегите си помислиха, че нещо съм мръднал/този тъжен понеделник/.Верно този се казва HOOGERLAND, Johnny.Правилно го написа като моторна резачка за дърва щото така кара.
Митко Ruse написа:Митко Ruse написа:DstupidBastarD написа:Хугенбанд беше плувец, баце, тоа май се казваше Хускварна.
Разсмя ме до сълзи/понеже съм на работа колегите си помислиха, че нещо съм мръднал/този тъжен понеделник.Верно този се казва HOOGERLAND, Johnny.Ама е кофти да знаиш. Правилно го написа като моторна резачка за дърва щото така кара.
DstupidBastarD написа:Уеуе, тоа Басо е урод, беееее! Качи си баира, без да си дига гъзеца от седалката, некой да знае дали тоа не го лепат преди етапа за нея и да си спи така? .....
Митко Ruse написа:Може би щото ще карат на световното.
DstupidBastarD написа:Днеска беха яко бързи (се пак денивелацията беше 4500+, де) - 31,8км/ч средна скорост.
Neo_92 написа:DstupidBastarD написа:Днеска беха яко бързи (се пак денивелацията беше 4500+, де) - 31,8км/ч средна скорост.
![]()
![]()
Тая обиколка ме смайва отсекъде , пък и Винокуров се отказа
Според мен и баба Ванга не може да предскаже кво ше се случи оттук нататък.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта