look написа:Митак намери майстор за педалите.ходили на оня дето ти писах до топлофикация Русе
Митко Ruse написа:Абе аз само там ходя.Няма човека ключ.Ти откъде познаваш града.
TREK_fan написа:Абе LOOK го дават да е 18 мм ключ,ама то не обикновена звезда.Кво стана,Митко,намери ли ключа за отвиване на оста на педалите?
todor todorov написа:Някой да знае къде мога да си купя парчета за педали Look Keo? Имам предвид днес. Което ще рече в София. Ако пък някой знае къде в БГ се продават също ще ме зарадва. Предпочитам сивите - тоест с 4,5 градуса на странично въртене.
Митко Ruse написа:todor todorov написа:Някой да знае къде мога да си купя парчета за педали Look Keo? Имам предвид днес. Което ще рече в София. Ако пък някой знае къде в БГ се продават също ще ме зарадва. Предпочитам сивите - тоест с 4,5 градуса на странично въртене.
Вземи си от черните дето са по стегнати.Аз карам със сиви и са ми малко хлабавички.
todor todorov написа:Митко Ruse написа:todor todorov написа:Някой да знае къде мога да си купя парчета за педали Look Keo? Имам предвид днес. Което ще рече в София. Ако пък някой знае къде в БГ се продават също ще ме зарадва. Предпочитам сивите - тоест с 4,5 градуса на странично въртене.
Вземи си от черните дето са по стегнати.Аз карам със сиви и са ми малко хлабавички.
Добре, ще разширя въпроса - ТЪРСЯ КАКЪВТО И ДА Е ЦВЯТ, защото счупих моите, не мога да намеря резервните си, а не ми се закрива сезона!
todor todorov написа:Някой да знае къде мога да си купя парчета за педали Look Keo? Имам предвид днес. Което ще рече в София. Ако пък някой знае къде в БГ се продават също ще ме зарадва. Предпочитам сивите - тоест с 4,5 градуса на странично въртене.
crib написа:todor todorov написа:Някой да знае къде мога да си купя парчета за педали Look Keo? Имам предвид днес. Което ще рече в София. Ако пък някой знае къде в БГ се продават също ще ме зарадва. Предпочитам сивите - тоест с 4,5 градуса на странично въртене.
обади се във веломания 02/8591123 и във байксентър 02/8718077 и питай, все на едно от двете места ще имат.
rosty_sz написа:в Макс ком съм почтри сигурен че има.
Ебати тъпотията, да не можеш да намериш консуматив за едни от най разпространените педали.
Митко Ruse написа:TREK_fan написа:Абе LOOK го дават да е 18 мм ключ,ама то не обикновена звезда.Кво стана,Митко,намери ли ключа за отвиване на оста на педалите?
Един маистор ми направи и сега може би съм единствения горд собственик на такъв инструмент в БГ.А педалите малко ги притегнах и всичко е О.К..Ама докато се нервих как да ги ремонтирам си купих Лук Кео карбон и карам с тях ама си имам и старите алуминки вече ремонтирани.
Олеомак написа:Моля за някакави впечатления от тези педали: http://images1.bikebuster.dk/imageuploa ... 190040.jpg ? Моделът им е "Miche 302" и се каня да заменя с тях едни поовехтели "Shimano R 540".
Митко Ruse написа:Имам педали Look.Нещо напоследък се разцъкаха и реших,че трябва да се обслужат.С изкренна изненада разбрах,че нашите майстори нямат такъв ключ за да ги развият.Та къде ли могат да го направят в БГ.
marfi написа:Не искам да пускам нова тема та...
Парчета за Кео, в София къде се намират?
TREK_fan написа:А от любопитство да питам някой тука карал ли е с Speedplay Zero педали?Как са?По-добри ли са от LOOK Кео?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта