София - Боровец (14 Септ.)

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

София - Боровец (14 Септ.)

Мнениеот marfi » Нед Сеп 06, 2009 9:14 am

Колеги,

Следващата неделя, българската маратонска федерация организира качване (пеша) от хижа Мусала (над Ястребец) до заслон Еверест - 2 км и малко е трасето, 40 мин. контролно време.

Мисля да ходя на ход с колелото до Боровец ~ 70 км. (предимно равно покрай язовира, с повече качване след Самоков), после лифт до Ястребец, да се пусна в състезанието и да се върна пак на ход.

Общо 150 км каране в него ден и малко планинска разходка.

Навити за компания?
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Re: София - Боровец (14 Септ.)

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Сеп 06, 2009 9:19 am

Хахаха, ю мейк май дей, баце! Маратонската федерация прави състезание с 2км и нещо трасе, еебати вица! Са остава федерацията на слаботелесните да направи състезание по дигане на щанги и ше се убедим окончателно в победата на капитализъма. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот marfi » Нед Сеп 06, 2009 11:12 am

Трасето е тежко, маратонската федерация го прави, но се води планинско бягане.
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Сеп 06, 2009 11:24 am

marfi написа:Трасето е тежко, маратонската федерация го прави, но се води планинско бягане.

Абсоютно, баце, 2км си е голема дистанция! Предполагам, че федерацията на планинските спринтьори организира бегания от хижата до външния кенеф с контрола половин час. В едната посока. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот marfi » Нед Сеп 06, 2009 11:47 am

DstupidBastarD написа:Предполагам, че федерацията на планинските спринтьори организира бегания от хижата до външния кенеф с контрола половин час. В едната посока. :bigeyes:

Нека да е така :) Сори, че отнех от вниманието ти :)
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот sam_u_rai » Нед Сеп 06, 2009 11:58 am

marfi написа:
DstupidBastarD написа:Предполагам, че федерацията на планинските спринтьори организира бегания от хижата до външния кенеф с контрола половин час. В едната посока. :bigeyes:

Нека да е така :) Сори, че отнех от вниманието ти :)

Братле ето нещо което може и да те зарадва. От хижа Мусала до връо 3 часа. От гара Костенец с велосипеду до лифту 2,5 часа с велосипеда който виждаш.

http://picasaweb.google.bg/baykariya/YBxwl#
Аватар
sam_u_rai

Рейтинг: 1340

Мнениеот marfi » Нед Сеп 06, 2009 12:32 pm

sam_u_rai написа:
Братле ето нещо което може и да те зарадва. От хижа Мусала до връо 3 часа. От гара Костенец с велосипеду до лифту 2,5 часа с велосипеда който виждаш.

Гледах ти още преди снимката на върха :) Много готина, аз съм със шосейка, новичка ми е, ще си я пазя.

Пък и отивам заради "състезанието" :)
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот sam_u_rai » Нед Сеп 06, 2009 12:39 pm

marfi написа:
sam_u_rai написа:

Гледах ти още преди снимката на върха :) Много готина, аз съм със шосейка, новичка ми е, ще си я пазя.

Пък и отивам заради "състезанието" :)

Коментираме само изкачването. Естествено че за случая съм с байк а не с шосейният велосипед.
Когато има нещо такова трябва да има и тръпка.
А и нищо лично само споделям. :wavey:
Аватар
sam_u_rai

Re: what id Gore-Tex

Мнениеот sam_u_rai » Съб Сеп 12, 2009 9:37 am

Този български още не съм го научил, а защо ли модератор-администратор спи?

haoyuny9zai написа:Gore-Tex is a material incorporating fluoropolymer membrane with micropores. The roof of the Hubert H. Humphrey Metrodome in Minneapolis is one of the largest applications of Teflon PTFE coatings on Earth, using 20 acres (81,000 m2) of the material in a double-layered, white dome, made with PTFE-coated fiberglass, that gives the stadium its distinctive appearance. The Millennium Dome in London is also substantially made of PTFE for PTFE lined ball valve
Аватар
sam_u_rai

Назад към Други видове колоездене