taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=59965 Тоя луд ли е да трампи това за Drag blade
_SoRa_ написа:Само при мен ли има проблем с отварянето на този сайт http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... ts_id=1999
Излиза това съобщение
veskoz написа:PRobably написа:veskoz написа:Antares написа:За мен си остава Деспрадо, Pulp Fiction и стига толкоз.![]()
+1, но да не забравяме и великолепната Salma Hayek в Dusk till down - тъп филм с добри артисти и една добра татуировка
И по-бърза и по-работлива,какво беше това сравнение,нещо не можах да схвана.
К'ва бърза бе човек? К'ва работлива къде ме цитира, за какво? Аааа май сбърка цитата - под мен е gdude
hitar_potter написа:Добре, бе, тия ботове как минават Captcha-та? Трябва да сложим captcha с въпроси по българската граматикаТъкмо някои бели нинджи няма да се появяват
![]()
dEcLiNe написа:hitar_potter написа:Добре, бе, тия ботове как минават Captcha-та? Трябва да сложим captcha с въпроси по българската граматикаТъкмо някои бели нинджи няма да се появяват
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе аз гледах по някои от другите форуми новите потребители да се одобряват от екипа(админ, мод).Дори мене в един такъв не ме одобриха заради странния ник!![]()
Що не приложим това с одобряването и тук?![]()
![]()
veskoz написа:Пичове, вие ще карате или ще купувате Айфеловата кула![]()
@edinmilion - добре бее...формата ме кефи
edinmilion написа:?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Гледай да не те прочете момичето, че..Neo_92 написа:Daniel Panev написа:Ехххх, мечти.... http://bgman.net/uploads/posts/2009-09/ ... rka_73.jpg
Моя стил колоездене и любимата ми кола .... Само любимата жена не виждам , та да е 100 % щастиеНе че и толкова не ми стига
BurNiNg_IcE написа::offtopic: "10.09.2009 15:51:21 яж ми хуя балкан реактор 7:00 ч. ко стааа брат? Пиши ми на скайп ubieca405"
BurNiNg_IcE написа:BurNiNg_IcE написа::offtopic: "10.09.2009 15:51:21 яж ми хуя балкан реактор 7:00 ч. ко стааа брат? Пиши ми на скайп ubieca405"
Защо тука получих "-", просто ви показах на преброяването за неделя, колко грозно се е записал някой.И целта беше някой да изтрие това мнение, както е станало...
hitar_potter написа:Ша та компинсираме подобаващо
did написа:тука сестрите са много...
did написа:сестрата, сестрата...
защо няма емотиконка "сърбят ме ръчичките"?
endkuro wrote: Пич, знаеш ли къде и как се кара такова колело?
Pinky76 написа:....
Евала на всички и за оказаната помощ от двамата мъже в отбор(не им научих имената),когата не можех да мръдна дори.Те стяха до мен през ноща и ме завиха с якетата си,бяха много мили.Ако не бяха те,нз как щях да се оправя.Много съм ви задължен и няма да го забравя никога.![]()
bikerider написа:@kikon: обади се на Радка!
kikon написа:Байкрайдъре, дека я?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта