Твърдо съм решил да минавам на шосейка,просто осъзнах че не си струва да давам сумати пари за пригаждане на мтб-то за шосейно колоездене,и съм надъхан,отсега си държа средна скорост към 30 из града , породено от недостатъчните ми предавки 42/14.
Гледам че поне при шосейките няма много голям избор,но и аз не искам да се хвърлям на байк за хилядарка още в началото,най малкото незнам дали ще ми хареса въобще,дали ще ми е удобно шосейното кормило дори....
Та искам да знам има ли някаква съществена разлика между 4те шосейки до 500 лева,тоест Монца,Ралей Рънър,Крос Пелотон и КС велосити,има ли смисъл да ги избирам или просто да грабна което ми харесва визуално.Имам си доста добра идея от части и т.н. за колела ,но никъде не е дадена особено подробна информация за тези колела(освен спама че ралей-то е с стоманена вилка:) ).СМятам да карам колелото в малкото оставащо време тази година и целия сезон следващата година - при положение че въртя около 800-900 километра на месец ,значи ще ми трябва колелце за максимум 7-8 000 километра.След това ако спорта ме запали още повече смятам да посъбера за нещо от рода на драг мастър.
Висок съм 1,75 и тежа 78 килограма вече, видях че DstupidBastarD и той е от тези габарити и доста време се е радвал на ралей-то....та,помагайте,присъединете още един ентусиаст към клуба