Reactor написа:По предварителна информация ,"Обиколката на Витоша" ,поради технически причини независещи от организаторите,ще бъде преместена с един месец по късно или иначе казано за месец Октомври.
Самите организатори изчакват информация от общината за да могат да уточнят новата дата за провеждане на поредното издание на традиционната "Обиколка на Витоша - 100км"
Yavkata написа:Велорали "Черни Връх" и Обиколката на Витоша в един ден! Да се обединим около тази идея
kvelikov написа:Съдейки по репетицията от тази неделя, мисля, че ОБИКОЛКАТА може да се проведе винаги и от всеки, който събере 30-40 ентусиаста от този форум....
THEZOGGO написа:Reactor написа:По предварителна информация ,"Обиколката на Витоша" ,поради технически причини независещи от организаторите,ще бъде преместена с един месец по късно или иначе казано за месец Октомври.
Самите организатори изчакват информация от общината за да могат да уточнят новата дата за провеждане на поредното издание на традиционната "Обиколка на Витоша - 100км"
Тази информация от къде я имаш?
Alpina написа:Пълни глупости!
Едно е да си направиш разходката по маршрута, съвсем друго е това организирано мероприятие.
hitar_potter написа: Организирането на тия контроли, храна, вода по пътя, медицински екипи, затваряне на булеварди - все разправии!!
... и нервиdid написа:...Такова нещо се прави с МНОГО хора и наистина не е работа за 4-5 дни. Изисква много време и средства.
DstupidBastarD написа:...17-ти октомври.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:...снощи яко ме сряза няква странна болка която днес разбрах че се е коренила в някакви коленни връзки (и на двата крака) не може й да ги помръдна ама ми мина.
THEZOGGO написа:Айде катеренето както и да е, ама спусканията...
veskoz написа:Друг е момента, че елемента на спускане в трасето на Обиколката не е много* продължителен след Седлото, но е лесно да настинеш. Винаги след катерене се събличам, изсъхвам (на завет, ако има, ако не се подсушавам принудително), и се преобличам за спускането.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта