sherpite написа:
Цени в България
sherpite написа:Frame Set Voltage FR 10 - 2 700 лв.
Bike Voltage FR 10 - 5 990 лв.
Bike Voltage FR 20 - 3 390 лв.
Bike Voltage FR 30 - 2 990 лв.
Цени в България за 2010 година! Ако някой го вълнуват цени на други модели, може да ме пита на РМ.
sherpite написа:Frame Set Voltage FR 10 - 2 700 лв.
Bike Voltage FR 10 - 5 990 лв.
Bike Voltage FR 20 - 3 390 лв.
Bike Voltage FR 30 - 2 990 лв.
Цени в България за 2010 година! Ако някой го вълнуват цени на други модели, може да ме пита на РМ.
sherpite написа:Рамка Scott Voltage FR 10 се предлага само с шок! Само рамка се предлага, единствено модела Scott Voltage FR 10!
Shady™ написа:Не се продава!
sherpite написа: Само рамка се предлага, единствено модела Scott Voltage FR 10!
FREERIDE RIDER написа:Shady™ написа:Не се продава!
Я виж пакsherpite написа: Само рамка се предлага, единствено модела Scott Voltage FR 10!
И каква ще е цената на гола рамка ?
Shady™ написа:Не се продава!
FREERIDE RIDER написа:Я виж пак
sherpite написа:Рамка Scott Voltage FR 10 се предлага само с шок!
Под това изречение трябва да се разбира, че от модела Scott Voltage FR, се предлага само рамка от модел Scott Voltage FR 10, което включва и шока!sherpite написа:Само рамка се предлага, единствено модела Scott Voltage FR 10!
Shady™ написа:Олеле все едно не знам за цените и това 10 дена преди да се напишат тука...
Shady™ написа:...Така че ако изходим от тази логика(грубо) - Gambler - Voltage = 3600 - 2600=1000лв =>...
datchko написа:Някакви новини относно Скота? Кога точно излиза
DTD написа:но по-добре от вилка, която е чувствителна точно колкото Бат Бойко.
Защо мислиш така?Jumpup написа:Аз се колебая между Gambler FR 20 - конфигурация 2009 г. и Voltage FR 20 разликата в цената за момента е 150-200 лв. И май ще взимам Gambler-ът нищо че е по скъп, но за спускане със сигурност ще е по добрият избор.
niki4040 написа:Да попитам колко ход позволява рамката на Voltage-a? (oтпред) че нещо не загрях от написаното
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 369 госта