Здраси!

Искам да ви попитам какви са шансовете следното нещо да се случи.Отивам на 16.09.09г.,за да спускам лале.Баща ми ме взе от училище(1AEG) в 3 и 15 и горе бях около 5 без 10.Разходихме се малко и в 5 и 5 се спуснах.Всичко ОК.Спрях долу на чешмата,за да си почина малко.Тръгнах след около 5 мин. и продължих със спускането си.Карам си аз и изведнъж се оказа,че съм сбъркал маршрута.

Както и да е.Продължих надолу с мисълта,че все ще стигна някъде.

И по едно време от отзад започнаха да се чуват странни шумове...шума на спукана гума!

Спирам аз и гледам гумата спукана...След малко псувни относно това,че не съм си взел резервна или лепенки,реших да звънна на баща ми.Естествено нямаше обхват.

След няколкоминутно катерене ,най-накрая намерих...Разбрахме се евентуално къде да се чакаме и продължих надолу.Много камъни и няколко по-силни удъра по шината ми костваха да стигна до една чешма.Викам си аз:"Цивилизация" и както винаги се появява "но"...след още около километър надолу и тананикане на песни на Горан Брегович

...стигнах някакви беседки и виждам една жена с кучИ.Поздравихме се и започнах да я разпитвам накъда да тръгна,за да стигна еди къде си...и се оказва,че тая жена не е българка и не говори английски!!!

Продължих надолу мислейки си:"Какъв по дяволите е този късмет!"

Карам си аз и виждам следи от гуми...Стигнах някаква поляна и срещнах някаква двойка човеци!

Те ми казаха накъде да отида и откъде да мина и гледам ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!

След още малко разпитване и лутане из Симеоново,се озовах на Симеоновско шосе.Там,вътрешната ми гума излезе навън.Ще видите начина,по който я закрепих!

около 2км. по-надолу се срещнах с баща ми и около 7ч. си бях пред гаража...бях потен,бях развълнуван,бях щастлив!

Ето и снимки на колелото:
http://skypeman.snimka.bg/sports/more-d ... 2.14915023P.S. Караше ми се адски много и затова отидох сам.Всеки се учи от грешките си!

Лека вечер!

Поздрави,
Тино