Juicy7, Mag 9, HFX или XT

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Апр 01, 2005 5:20 pm

[quote="bikerider"]
...
[/quote]

Марто и на мен хилавоста на Каминото не ми е по вкус,предпочитам си тлъстите Маг/Пърпъли:pimp:

Иначе за захвата на лостчетата си нямам ни най-малка представа.Но и това не се знае.
Нека първо ни дойде на крака и тогава да я съдим ;)

А и лека поправка-RazorRock за мое и твое голямо разочарование не се пройзвеждат сигурно от две години вече.Единствените лосчтчета който се доближават по усещане на Рейсърите са Bonz,но пък на тях им липсва реглажа.
Но ти знаеш,че и без реглаж,само с формата на Рейзърите са супер;)

А тея Брембота...баси извращението:scared::crazy2::bigeyes:

Поросто за тея пари трябва да имат и вградена кафемашина...и ДВД даже,иначе няма начин да дам толкоз пара,колкото и добри да са!!!Тея май не знаят на кой свят са кацнали.:D

П.п. Марто,исками се даже още едни Пърпъли+Боунз да си взема...и са малко да си имам:pimp:;)Тва за мен си е спирачката:D
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот koko » Съб Апр 02, 2005 10:51 am

[quote="M1010X"]

здравейте. според вас коя от изброените спирачки има най-добро съотношение спирачно усилие/безпроблемност на работата/дълговечие на накладките :D? по нещата, които четох в mtbr, hfx е на последно място (само от четирите говоря), после juicy, mag и на първо е xt. не знам дали да им вярвам. кажете си мнението и вие. особено който е пробвал и трите.
благодаря.

п.с. не визирам цената в момента, тя не е приоритет.
[/quote]

Чисто статистически шанса 400 човека да са заблудени е много по-малък отколкото 40.
Единствен проблем на старото 03 XT,че имаш малко бреик драг.Иначе хората с Gustav-ите можеш да ги
питаш за живота на накладките,хората с hfx за мс
и лостчета,хората с магове само за мс.За Juicy-то чети mtbr.
А да и преди някои да каже статистика-стъкмистика,да се сети че тази е от карачи за карачи.:beer:
koko

Рейтинг: 1700

Мнениеот AgentOrange » Съб Апр 02, 2005 2:23 pm

[quote="TheUndertaker"]
[url]http://www.dk-content.de/bike/pdf-archiv/tests/Hysteresen.pdf[/url]
[/quote]

(След като най-накрая ми остана време да разгледам PDF-а по-подробно)

Знаейки как спира Juicy 7 и как спира HFX-9, и сравнявайки написаното за тях в таблицата с резултатите, не мога да не изпитвам СИЛНИ съмнения към обективността на тестовете...
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот Alien » Съб Апр 02, 2005 6:40 pm

[quote="AgentOrange"]

[quote="TheUndertaker"]
[/quote]

Знаейки как спира Juicy 7 и как спира HFX-9, и сравнявайки написаното за тях в таблицата с резултатите, не мога да не изпитвам СИЛНИ съмнения към обективността на тестовете...
[/quote]

Защо? Разликата, поне за 205 мм дискове, е ДОСТА голяма? Или ти имаш предвид, че трябва да е по-малка?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Рейтинг: 2000

Мнениеот Sherman » Съб Апр 02, 2005 7:19 pm

[quote="AgentOrange"]

[quote="TheUndertaker"]
[/quote]

[/quote]

не забравяй че авида ти има настройка за мощтността...може да са я сложили на некво ниско ниво и от това да идва тая разлика в цифрите...дори забележи че El CamiLo-то има по ниски стойности отколкото HFX-9
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Мнениеот M1010X » Съб Апр 02, 2005 7:47 pm

[quote="Sherman"]

...дори забележи че El CamiLo-то има по ниски стойности отколкото HFX-9
[/quote]

може би агента има точно това предвид... т.е., че тестовете не са много верни. или...?
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот Sherman » Съб Апр 02, 2005 7:59 pm

идеята ми е че и El CamiLo-то и Juicy7 имат настройка за мощността и тя да не е сложена на някакво "мощтно" положение по време на теста...все пак Hayes твърдят че El CamiLo имат 30% по голяма мощтност отколкото Mag при няй-мощтното положения на оная врътка :)
Ученското си е ученско...и в кенефа да го затвориш гладен и жаден нема да остене
Sherman

Предишна

Назад към Архив