За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Здравейте! Да ви попитам знаете ли колко струва демотаж и монтаж на - средно движение, курбели, верига, заден дерайлиор,настроика на скорости монтаж на вилка и лапа и обиране на луфт.Ако може да ми кажете горе долу общо колко ще излезе.Понеже сигурно ще сменям рамка но някои неща ще си ги сложа сам.
Уточни от кой град си, после ще изчакаме да се включат хората от форума и ще ти намерим човек. Мисля че за 20тина лв никой няма да ти откаже да ти сглоби колелото
EccentricMOTION написа:Уточни от кой град си, после ще изчакаме да се включат хората от форума и ще ти намерим човек. Мисля че за 20тина лв никой няма да ти откаже да ти сглоби колелото
Грешиш!
Качественото прехвърляне на тия компоненти от една рамка на друга си е бая работа и изискват доста инструменти. Цената зависи от това, какво ще се види на място като нужда от обработки на рамката. Цената не може да се каже по форумно описание - може да е под 20, може и да е над 50 лева.