DVS Daewon 8 Olive, педали VP от 20лв, надолу
SMITH написа:...винаги ме е ужасявала мисълта от падане с автомати, при което си е***ш майката на коляно по избор. не бих я жертвал тази така важна става заради едното ритане.
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
k0cTaHeB написа:...Живот и здраве само обувките с Hi Ipact на 5.10,не знам защо си правите илюзиите с ниските модели,те просто НЕ ПАЗЯТ.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
zozo написа:http://www.specialized.com/OA_MEDIA/equip/04ShoeSawpit_l.jpg
Най-добрите обувки които съм ползвал до сега. Много добре пазят, супер се проветряват и са много удобни, но за каране самомалко тегаво се върви с тях, но се свиква
![]()
. Независимо от това, че съм с гадни педали, обувките се държат много прилично, даже перфектно. Карам си ДъХъ с тях
.
IVO Jordanov написа:zozo написа:http://www.specialized.com/OA_MEDIA/equip/04ShoeSawpit_l.jpg
Най-добрите обувки които съм ползвал до сега. Много добре пазят, супер се проветряват и са много удобни, но за каране самомалко тегаво се върви с тях, но се свиква
![]()
. Независимо от това, че съм с гадни педали, обувките се държат много прилично, даже перфектно. Карам си ДъХъ с тях
.
От къде си закупил тези обувки? Виждат ми се доста прилични.
5.10 да разбирам ли, че само от чейна могат да се поръчат или има някой, който ги внася?
Daniel Panev написа:Аз лично си ги взимам от Иван.
IVO Jordanov написа:...
5.10 да разбирам ли, че само от чейна могат да се поръчат или има някой, който ги внася?
PIC 3000 LDT MILKANA RUSSEVA
7 Rue De Paetra
SoFIA, BG 1504
BULGARIA
359.2843.2943
GECKO написа:IVO Jordanov написа:...
Click
PIC 3000 LDT MILKANA RUSSEVA
7 Rue De Paetra
SoFIA, BG 1504
BULGARIA
359.2843.2943
Явно има вносител, остава само да се провери къде им е магазина.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Frida написа:Frida написа:С кецки винаги, имам едни gravis с калчукова подметка с тях предимно щот педалите ми прецакват подметките
Стила се оказа крос-кънтри колкото и да ми се искаше да е фрийрайд /него практикувам зимата, че на мекичко да падам/
педалите са онези най-обикновенните от 29лв, кецовете![]()
Frida написа:Ами да си поправя поста, че не съм била на ясно със стиловетета така не е Cross Country, а е Free Ride , който мислех за Down Hill...
Daniel Panev написа:Frida написа:Ами да си поправя поста, че не съм била на ясно със стиловетета така не е Cross Country, а е Free Ride , който мислех за Down Hill...
Последно ? Айде - останаха още само 1-2 стилаДавай - знам че го желаеш
codename47 написа:хм, не трябва ли да са точно с по-твърда за ефективно педалиране?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 359 госта