What are the chanses???

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: What are the chanses???

Мнениеот DTD » Пет Сеп 25, 2009 10:22 pm

What are the chanses to learn English in (1EAG)?

Това на какво ти прилича? :)
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот Лифта » Пет Сеп 25, 2009 10:32 pm

ЕАГ ?!? Честно казано, не ми прилича на нищо. Обаче ако става въпрос за АЕГ, мога да ти кажа, че шансовете са също толкова големи колкото за всички други гимназии в страната. Само че трябва първо да изкараш хубавки хубавички оценчици на изпита за кандидатстване след седми клас. Аа, забравих да кажа, че трябва да се явиш на изпита, защото не знам дали се сещаш. Абе остави се, тая работа кандидатстването е прекалено сложна за теб - остани си в кварталното даскало. Току-виж, се научил да остроумничиш като хората по време на престоя си там ;)

Послепис:
12229q.JPG
12229q.JPG (1.68 KiB) Прегледано 1349 пъти
Аватар
Лифта

Рейтинг: 1206

Мнениеот DTD » Пет Сеп 25, 2009 10:53 pm

Айц айц, мастър, слушам. Много навътре го вземаш... това говори зле за теб.И също, че има нещо вярно в това, което намекнаха със "What are the chanses to learn English in (1EAG)?"

Също така не мисля, че имаш някакво право да ми казваш къде да си стоя, кое е сложно за мен и въобще нищо подобно. :)

П.П. did, много добра идея. :D
Последна промяна DTD на Пет Сеп 25, 2009 10:58 pm, променена общо 1 път
DTD

Мнениеот did » Пет Сеп 25, 2009 10:56 pm

що двамката не си размените по 2-3 лични съобщения на английски и така да си ги премерите?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Лифта » Пет Сеп 25, 2009 11:04 pm

DTD написа:Много навътре го вземаш

Ще го вземам, да. Защото със всеки изминал се обеждавам все повече и повече, че тука се събирате за да си начесвате езиците по теми по които се абсолютно некомпетентни, че и по-лошо - говорите пълни глупости. Не знам, кой какво е намекнал, но това което написах аз се отнася не само към теб (нищо лично, приятел), но и към другите които са също толкова неосведомени колкото и ти си. Много малко бяха хората които казаха нещо наистина по темата (Antares, SpoileR, bikerider, kikon) - останалите както винаги набълваха излишни простотии и си заминаха. А тези които са недоволни от темата ще ги помоля следващия път в който не ги устройва да си замълчат и да подминат, вместо да се правят на форумни царе - ако има нещо нередно си има хора за тази работа.

@did - Защото както споменах ^ не се отнася само за него. Просто вниманието ми се спря върхо неговия коментар с който едва ли не "коли и беси" ;)
Плюс това не помня някъде да съм претендирал че владея отлично английски език. Не знам как изобщо реши че мога да говоря или пиша на него, като аз не съм казвал такова нещо :eek3:
Аватар
Лифта

Мнениеот DTD » Пет Сеп 25, 2009 11:10 pm

Последен пост в тая тема.

Ти какво мислиш, че представлява форума, пълен с компетентни личности, изявили се винаги и то по темата? :banghead:
Айде стига глупости, че взе да става осра*а ситуацията. Все някой недоволен, все някой много знае, все някой го е хванал мензиса (с извинение)... Ако някой уважаван съфорумник беше написал това, което аз написах сигурно нямаше да крекнеш, защото се знаеш в йерархията... (където си ти, там съм и аз)
:smash: Айде, нападайте.

П.П. Мерси, че ме светна как стоят нещата, сега ще спя спокойно след като вече знам какво мислиш по въпроса. :)
Последна промяна DTD на Пет Сеп 25, 2009 11:33 pm, променена общо 1 път
DTD

Мнениеот Лифта » Пет Сеп 25, 2009 11:29 pm

Последен пост в тая тема.

Не разбрах частта с йерархията. Уважаваните за мен съфорумници са тези които познавам + Спойлера.
Другите са просто картинки с имена и някакви мнения изплуващи от нищото. И точно преди малко казах нещо, което перифразирано гласеше точно обратното на това което ти каза:

DTD написа:Ако някой уважаван съфорумник беше написал това, което аз написах сигурно нямаше да крекнеш

Все ми е едно дали го е казал "КлИмБеРчУу 95" или "уважаемия висш съфорумник" (под което май вече по дифулт се има предвид "чичко на средна възраст, който се има за врял и кипял във всяка една област и преспокойно може да си пробутва мненията наред в форума, като тук-таме към тях прибавя саркастични коментари и забележки, като си мисли, че е адски забавен и развлекателен за сподвижниците си, с което автоматично се превръща в една от аристократичните фигури в така наречената йерархия") просто съм против механизираното бращолевене на абсолютни глупости.

Стига ви толко, защото в крайна сметка акъла не идва така лесно.

DTD написа:(където си ти, там съм и аз)

Ако наистина е така, значи правилно си се ориентирал, защото аз съм там, където ми е приятно да си карам колелото, където има красива природа, където са приятелите и от където ще ми останат хубави спомени за едно незабравимо преживяване, а не е да си направя 100 снимки на мен + екипировката + колелото за да се изфукам после пред колеги колко пари съм похарчил по велИСОпедо.
Аватар
Лифта

Мнениеот Migel » Съб Сеп 26, 2009 9:01 pm

Относно грешката.Претендирам,че знам английски език доста добре.Просто темата я писах мното късно,а от там идва и грешката ми.@Лифтa ,с последното си мнение ме засегна малко или много.Просто не ме познаваш достатъчно,че да кажеш как карам и що за човек съм.Може и мнението ти да не е за мен,но когато вчера дойдохте с другото момче,за да се запознаем,просто по физиономията ти личеше,че все едно си мислиш:"Това малко пишлеме да кара Gambler и да го кара както трябва?!?Невъзможно!Моля @Admin да изтрие последните няколко мнения.Благодаря!
Аватар
Migel

Рейтинг: 1086

Мнениеот 4getcredo » Съб Сеп 26, 2009 9:44 pm

Вай, к'ва драма се развила!? Вече веднъж помолих за прошка (в повода за драмата) :), но искам да се извиня и на младежа, че му разводних темата... това не пречи да гледа какво пише... особено в заглавията и ОСОБЕНО, когато държи да обяви къде учи.

Модър факърс, не си вършите работата! :D ;)
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот did » Съб Сеп 26, 2009 9:47 pm

4getcredo написа:Модър факърс, не си вършите работата! :D ;)

Оправи си английския!

Пише се "Мордор факърс"!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот 4getcredo » Съб Сеп 26, 2009 9:51 pm

did написа:Пише се "Мордор факърс"!

Нямаш жал! Не му стигат полуръстовете, ами сега и модераторите на mtb-bg.com :bigeyes:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот did » Съб Сеп 26, 2009 9:53 pm

Мордоратори!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот taurus13 » Съб Сеп 26, 2009 10:34 pm

А...в планината без ядене, вода, дреха, запалка, нож, превързочни м-ли и обезболяващи не бива - дори да отиваш за малко. Ако си с колело задължително и лепенки, изолир, свински опашки, машинка за верига, помпа, найлонов конец и дебела игла. Сега пък ще попитате за какво са конеца и иглата - ами освен че можеш да си закърпиш гащите ако ги скъсаш, можеш и да си зашиеш перфектно цепната или скъсана външна гума или обувка - без майтап и трите работи съм ги шил:). Освен това ако си алергичен към ухапвания от насекоми, задължително противоалергични медикаменти. Е...и зареден мобилен телефон, който аз лично изключвам когато съм сам, за да имам батерия ако ми се наложи.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Rix » Съб Сеп 26, 2009 11:10 pm

Бойна готовност. Предполага се, че тези неща ще се сложат в раница или чанта, в такъв случай може да се сложи и компактна аптечка, превръзки и лепенки не са достатъчни :) А и резервна гума - не е много голяма все пак(както си е опаковката), както и приспособление за по-лесно махане/слагане на гумата. Е за кратка "отбивка" до планината, се замислям дали не е прекалено, но според мен е по-важно да ги има и да ги носиш тези неща дори да е малко вероятно да ти потрябват - те да са с тебе, пък то нещата веднъж стават и ти ще си подготвен.
Аватар
Rix

Рейтинг: 1217

Мнениеот Crimson » Нед Сеп 27, 2009 10:39 am

taurus13 написа:А...в планината без ядене, вода, дреха, запалка, нож, превързочни м-ли и обезболяващи не бива - дори да отиваш за малко. Ако си с колело задължително и лепенки, изолир, свински опашки, машинка за верига, помпа, найлонов конец и дебела игла. Сега пък ще попитате за какво са конеца и иглата - ами освен че можеш да си закърпиш гащите ако ги скъсаш, можеш и да си зашиеш перфектно цепната или скъсана външна гума или обувка - без майтап и трите работи съм ги шил:). Освен това ако си алергичен към ухапвания от насекоми, задължително противоалергични медикаменти. Е...и зареден мобилен телефон, който аз лично изключвам когато съм сам, за да имам батерия ако ми се наложи.

:crazy:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот EccentricMOTION » Нед Сеп 27, 2009 10:57 am

Когато караш Gambler, очакваш велосипеда да е совалка. Той е изработен от хипер-тайните сплави от NASA и по него никога нищо не се сервизира. Ние с по-евтините търкала си носим гуми, джанти, крикове...
По темата за тиксото и WD - подкрепям напълно, бих добавил и малко автотел, без него нищо не е същото.

От опит мога да споделя, че с мен винаги нося комплект шестограм(н)и, hi-tech отверка, която наподобява чукче включваща широка гама отверки скрити в дръжката, функционално комплектче ключета, с накрайници тип "камък", бандаж, градинска тел и най-важното - лепенки, не за гума, а за кожа и бинт. Всичко това събирам в старо 'чанте тип "Пичеловка" /малка чантичка за през рамо, с големи надписи 'ADIDAS', 'PUMA' and so ../
ПП: По темата за резервни гуми - аз носех за резервна от по-малките вътрешни (1.9-2.1) - по-лека, по-компактна, ще те прибере дори може да покараш доста с нея.

:offtopic: ...извън темата - може ли да напомпиш гума с помпа за вилки или поне до такава степен, че да те прибере до вкъщи? Понеже не разполагам с лека помпа, а подобна:

Изображение
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот Лифта » Нед Сеп 27, 2009 11:49 am

EccentricMOTION написа::offtopic: ...извън темата - може ли да напомпиш гума с помпа за вилки или поне до такава степен, че да те прибере до вкъщи?

Може естествено. Тя помпа дори до по-голямо налягане от тази за гуми, само дето ще има да си попомпаш известно време, защото става бавничко
Аватар
Лифта

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)