Grash написа:Shimano wheels = nono
sportacus написа:mavic или fulcrum
za6tovsenamen написа:Citec
TREK_fan написа:Aз лично имам опит с доста модели на Bontrager и бих казал,че са много добри капли,не се разбалансират бързо,при преминаване през неравни участъци,с много дупки не се деформират или разцентроват.Единствено минусче е че са леко по-тежки от другите топ марки,ама това не ме бърка толкоз.
Ivan_NL написа:Ако си до 70 кг ще си доволен. На Шимано каплите от Ултегра ниво нагоре винаги са били прилични , но не и за тежки колоездачи. Като гледам за цената дето питаш аз бих ти препоръчал да видиш Fulcrum Racing 3 - €320 , Easton EA 50SL - €280 , Easton EA 70 - €399 - малко над бюджета ти и
Easton Circuit - €299 - особено ако си по-тежичък. Аз лично нямам сърце към Мавика , а пък и ниските им класове също не са особена хубост.
Grash написа:TREK_fan написа:Aз лично имам опит с доста модели на Bontrager и бих казал,че са много добри капли,не се разбалансират бързо,при преминаване през неравни участъци,с много дупки не се деформират или разцентроват.Единствено минусче е че са леко по-тежки от другите топ марки,ама това не ме бърка толкоз.
Пак има значение какъв клас са... Моят Trek дойде със Bontrager SSR, които мисля са им най-ниският клас, който даже в официалния каталог го нямаТа освен че са достойно тежки, бяха като кашкавал, особенно под моите килограми. Другото е че не съм особенно голям фен на paired spokes каплите, а Bontrager мисля са марката, която най-много ги ползва...
madmartigan написа:Къде има Fulcrum Racing 3 за 320 евро?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта