Hayes Stroker Trial

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Hayes Stroker Trial

Мнениеот matiosoft » Съб Сеп 26, 2009 9:00 pm

Здравейте,
някой кара ли с такива спирачки и какво ви е мнението за тях?
Офертата в chainreaction! ми изглежда добра и съм се замислил за едни такива.
Според вас дали са по добре от едни Juicy 7 примерно, и има ли по добри алтернативи като за тия пари(150-тина лева без ротор и преходник)?
Ще се кара като предна надолу с 203-ка на 19 килограмово колело, а аз съм към 70.
Очаквам мненията и предложенията ви. :) :wavey:
:fire: no adrenaline no fun :fire:
matiosoft

Рейтинг: 1280

Re: Hayes Stroker Trial

Мнениеот Disrespect » Пон Сеп 28, 2009 11:24 pm

Взимай го...

Hayes са страшно добри спирачки.
BIKESEXUAL
Аватар
Disrespect

Рейтинг: 1160

Мнениеот PRobably » Вто Сеп 29, 2009 9:08 am

Карам с Шимано Сейнт отпред и Строкър райд отзад (разликата между райд и трайл е само настройката за доближаване на лостчето.) Въпреки,че не мога да ги сравня адекватно,защото са предна и задна бих казал,че Сейнта ми харесва повече.Осещането в лостчето е меко и се натиска лесно докато на Строкъра не е точно така.Дясната китка винаг ме заболява първа.И ми се струва,че Сейнта има доста по-добра модулация,Строкъра е много хаплив.Кажи какво точно търсиш от спирачката спирачна сила или модулация?
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот matiosoft » Вто Сеп 29, 2009 11:18 am

Аз си мислех, че тая врътка е за настройване на доближеността на накладките, ама явно не е така. То тогава няма смисъл от Trail, защото според мен това се настройва един два пъти и толкоз. А hayes можеха да си направят сайта с малко повечко конкретна информация, не само суперлативи. Ама както и да е, най вероятно аз не съм гледал както трябва.
Принципно си търся точно хаплива спирачка, защото съм на принципа или спирам или не спирам... няма средно положение.
Супер... оказа се че мога да мина още по тънко :clap:
А и друра разлика спрямо Ryde открих, но тя е само за удобство. Маркуча може да си променя ъгъла спрямо калипера.
:fire: no adrenaline no fun :fire:
matiosoft

Рейтинг: 1280

Мнениеот mirelay » Вто Сеп 29, 2009 8:39 pm

Разликата между Trail и Ride не е само настройката на отдалечеността на лостчето от кормилото. Целият спирачен апарат е различен, предполагам има и други разлики. Преди и аз се колебаех за Stroker Trail и като цяло отзивите на които попаднах не бяха лоши. Най-често срещаното оплакване бе за забавено връщане на лостчето. Иначе аз вложих малко повече средства във Formula Mega.
Аватар
mirelay

Рейтинг: 1881

Мнениеот WestIce » Сря Окт 07, 2009 10:02 pm

Някой каращ с такава спирачка ( Stroker Ryde) може ли да сподели, как се държи със шимански ротори или да обясни поне дали наистина спира добре.
Аватар
WestIce

Рейтинг: 1248

Мнениеот dike_of » Пет Окт 09, 2009 10:43 am

Аз съм със Stroker Ryde с 203 ротор . 19 кг колело и аз сам кам 65-70 и за мен си е достатъчна спирачната сила :dontknow: :beer: :beer:
Opinions are like ass holes, everyone has one.
Аватар
dike_of

Рейтинг: 1118

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд