[quote="TheUndertaker"]
Първи вчепетления .... от новия брой ... който не е излязъл
1. Добре дизайна нее тотално умопомрачителен какъвто беше ... в миналия брой .. но има какво да се желае прекалено еднотипно ... все още сте в търсене на баланса ...
2. пфу статии ала бала ... аз лично не намерих нищо интересно .. за мен ..
новинките са добра идея подкрепям ... но оставам с впечетленито че доста от нещата са дискутирани в този форум .... и статия за това да се повтарят същите неща ... лично за мен безмислено .. незнма повечто статии за гиганта шимано и крос ... незнам мен не ме вълнуват .. може би трябва да се запитате какво вълнува вашия читател какви статии би желал да чете ...
В тенденция забелязвам намаляване на така известната скрита реклама

.. но все още в големи количества ...
спрямо миналия брой по добре , но далече от истината за момента ... успех!
П.С. AgentOrangada шшш майна, тая снимка сам ли си я направи ааа съкън убре ... знам че не ги тачите майните много ма .... вече въведохме винетни такси
[/quote]
Темите в новият брой са донякъде общи с дискутираните тук, но това не е случайно! Идеята е да се задълбочи информацията, която е "зачекната" тук и да се даде по широк ракурс на темата. Например тук се писа за YETI 303, а ние добавяме към това информация за фирмената философия и спортния живот на марката. Не забравяй, че нивото на информираност за средностатистическия читател е по-ниско от твоето. Само около 18% от младите хора ползват интернет, което означава, че в преобладаващото си мнозинство не са чели темите в този форум. Някои от статиите са предназначени за дилърите, други са адресирани към производителите и т. н. Ако има някакъв напредък спрямо предишния брой, значи все пак сме свършили някаква работа.

Нищо в практиката не може да стане изведнъж, еволюция му е майката... и желание за развитие.