marsa написа:Събота и Неделя не съм на работа и ако не се оспим ще се кара.
marfi написа:marsa написа:Събота и Неделя не съм на работа и ако не се оспим ще се кара.
Ще се погрижа да не се оспиш
Сапарева Баня с мене?
Добре, ще дойда, пък каквото сабя покаже. То и аз имам да се реванширам, че предния път се качих последенmadmartigan написа:Офертата е възможно най-простата и краткомаршрутна. Връщането естествено подлежи на обсъждане. Специално за трудното събуждане на Марса предлагам потегляне в 9:30 от пресечката на околовръстното и Бистришко шосе.
marsa написа:Ние с бацето сме на НДК, следващите поне 1 часа който реши е добре дошъл да ни изненада. Търсете единственото секси-фикси на НДК
Neo_92 написа:Още от сега казвам секи ден след даскало съм свободен за каране![]()
marsa написа:Имах изключително интересно, макар и кратко картане. Пуснах се пак към Своге, но реших да отбия през Томпсън и да намеря тайния път към Чибаовци и през Костинброд обратно. Добре, обаче се оказа че в Томпсън има хасфалт само няколкостотин метра, след което се почва сериозно катерене по офроуд терен. Не знам кво ми стана, ама явно си повярвах че ще е "само малко", и в един момент се оказа че гледам към дефилето от сериозна височина, фанах и обърнах надолу...
На връщане пък в Нови Искър се разминах с някакви дечурлига с екипчета с "Нови Искър" на гърбовете, но караха някакви мтб-та, а доста по- назад имаше и един с шосе...
75км.
ivajlo написа:Ако е лошо времето в събота и неделя както го дават,кво правиме,на мен нещо не ми се ще "мокро" каране.Има ли навити и свободни за понеделнишко? За петъчно не питам-така или иначе е изтървано.Баце Росен какво ще каже?
За Петрохан съм 100%, дори тайничко ми се въртеше точно това в главатаDstupidBastarD написа:ivajlo написа:Ако е лошо времето в събота и неделя както го дават,кво правиме,на мен нещо не ми се ще "мокро" каране.Има ли навити и свободни за понеделнишко? За петъчно не питам-така или иначе е изтървано.Баце Росен какво ще каже?
Баце, ако неделното каране се скапе, аз така или иначе требва да ходим на село понеделника, та може да направим един Петрохан (оня ден го карах и от южната страна не е чак толкова зуе, а от северната май го ремонтират, така че за догодина ше е яко) или нещо в районо. Промуемата е, че аз ше останем да спим там и връщането ше е без мене.
marfi написа:Oтиване и връщане правят около 2500 денивелация нали?
Защо да не идем до Копривщица? и това да е и бревета?
А за събота карание?
DstupidBastarD написа:Утре като гледам, шансовете за каране се свиват до тренажоро дома
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта