За трети + пъти Ви благодаря за вниманието. Аз съм последния човек в този високоинтелигентен Форум , който може да бъде адвокат на Админа, но Админа благослови тема с практична насоченост. Великите ни философи ни представиха наивни компилации - на Болцано , Ваерщрас, Коши ... и прочие имитации на наука и научен потенциал. Щастлив съм, че кореспондирам с гении, но да изгледат още веднъж филма "Преброяване на дивите зайци"!
"Необходимо и достатъчно условие" е всеки да пише точно по темата , а не да доказва колко е залупен автора и.
След като разбрах мнението Ви ,помолих темата да се затвори. Ако целта на занятието е моите "чисто теоретични" нула точки - израза е на Админа, ще Ви помоля само да определите дата на събитието за да мога да си подготвя прощалното слово. До настъпването на този щастлив за Вас момент ще трябва да ме изтърпите. Подготвил съм достатъчно теми . Бъдете щастливи! Бог и Аз Ви обичаме!
RS Manitou Metel
veskoz написа:Жеков т'ва ти ли си бе ?!?
SR Suntour, RS... рокшокс, RS...T... - трябва да ги има буквите, задължително еNight_Falcon написа:RS Manitou Metel
Последно, Rockshox или Manitou е тоя Metel?
Не. Тоя е МНОГО по-зле.veskoz написа:За трети + пъти Ви благодаря за вниманието. Аз съм последния човек в този високоинтелигентен Форум , който може да бъде адвокат на Админа, но Админа благослови тема с практична насоченост. Великите ни философи ни представиха наивни компилации - на Болцано , Ваерщрас, Коши ... и прочие имитации на наука и научен потенциал. Щастлив съм, че кореспондирам с гении, но да изгледат още веднъж филма "Преброяване на дивите зайци"!
"Необходимо и достатъчно условие" е всеки да пише точно по темата , а не да доказва колко е залупен автора и.
След като разбрах мнението Ви ,помолих темата да се затвори. Ако целта на занятието е моите "чисто теоретични" нула точки - израза е на Админа, ще Ви помоля само да определите дата на събитието за да мога да си подготвя прощалното слово. До настъпването на този щастлив за Вас момент ще трябва да ме изтърпите. Подготвил съм достатъчно теми . Бъдете щастливи! Бог и Аз Ви обичаме!
Жеков т'ва ти ли си бе ?!?
Antares написа:Държа да спомена, че тази тема беше пусната от спамър, чийто заглавен пост беше изтрит. Някой модератор се е пошегувал и не е изтрил цялата тема, или пък е объркал бутончетата :Р
Фори написа:Продавам Мод.Колело за Freeride МНОГО СПЕШНО
Мнениеот mesoto » Сря Сеп 30, 2009 12:54 am
Може и като цяло може и на части да го продам :
Вилка-VOLCANO модифицирана 180мм ход с ТРИ рибаунда естествено, --300лв.
Шок-BOSS MARTCOCHI 205мм с 56мм ход, --180лв.
Спирачки-AVID JUSSIT 5 -хидравлични с чистонови накладки, --Предната 400лв, Задната 450лв.
Рамка- КРОС (много прилича на DRAG the BOMB)-също модифицирана, --250лв.
Капли- CROSSER двустенни --едната 50лв с гумата заедно -70лв.
Гуми -MAXXIS За една --30лв.
Педалите са метални с бодлички --35лв.
Жилата са скрити в рамката за по-голяма тяхна безопастност
Средното движение е някакво италианско никога не съм имал проблеми с него,
Обтегача е TOURNEY SHIMANO 5, --30лв.
24 Скоростна система с въртящи превключватели, --Предна 20лв, Задна 25лв.
Цяло Колелото го продавам за 1600лв.Защото е запазено и лъскаво без скърцания и забележки.
ЗА СНИМКИ Email: [email protected] а за спешни запитвания "ЖОРО-- тел:0888023316" м/у 10h и 20:00h . . .
Пълни лажи , модераторите трябва да си свършат работата . То бива наглост ама чак толкова , погледнете спирачките 400лв за жуиси 5![]()
![]()
![]()
![]()
veskoz написа:Абе да, ама съм сигурен, че догодина Август пак ще е топличко![]()
PtD написа:Не мисля, че са подходящи за планинско колоездене...
Teodor40 написа:CRAZY RIDER написа:Teodor40 написа:http://arenabg.com/details.php?id=6b5f5ee66edc472ed0db3b5851829f0cfaaa9966
Mощно,мощно...
Сега го гледах... УНИКАЛЕН! Тия не са хора вече
Night_Falcon написа:dEcLiNe написа:@Night_Balcon
Аз нощни балкони не познавам
dEcLiNe написа:@Burning_Ice![]()
@Night_Balcon![]()
Antares написа:Абе, стормест, някой не ти ли е казвал, че бърз се пише с 'ъ'? Или това в подписа ти значи друго?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта