rarekin написа:Може би нещо такова?
http://www.canyon.com/_en/outlet/articl ... o=A1017138
Не е хардтейл, но не е и необходимо да бъде. Теглото е приемливо - 12,95 кг.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
tanya написа:@ x6x, за курбела честно казано нищо не мога да кажа. Досега през последните години съм сменила 2 комплекта курбели и все си бяха по 175мм, та явно съм си свикнала - удобно си ми еНе съм карала с 170мм. Все пак ми е интересно е, може ли да се усети голяма разлика от тези 5мм
![]()
А с олекотяването почвам от сега. Съвсем малко трябва да резна от кормилото. Колчето на седалката също ми е излишно дълго. С джелатската част е лесно, ама останалото може да стане само постепенно с времето и амортизацията на някои компоненти.
Аз само да мога да намирам време да карам, пък теглото няма какво толкова да го мисля. Проблем ми е времето за каране
_SoRa_ написа:но само рамка Cube продава ли се? Моята RAM `17 ми идва голяма и се оглеждам за по-подходяща рамка.
tanya написа:През последния месец се поразрових и четох доста за курбели. Стигнах до извода, че за мен перфектни биха били 165мм. Ама също така видях, че такива нови не мога да си купя, а и втора употреба не се намират. ...
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта