Не че не се прави, но няма ли да е по-добре да бъде избран лек терен по Софийското поле. То е достатъчно да обърнеш посоката към запад и насрещния вятър ще те качи като на х. Алеко.

stilo написа:Малей, к'ви баири сте приготвили за МАСИТЕ...това става като състезанието на байкърите, само дето километража е шосеен![]()
Не че не се прави, но няма ли да е по-добре да бъде избран лек терен по Софийското поле. То е достатъчно да обърнеш посоката към запад и насрещния вятър ще те качи като на х. Алеко.
DstupidBastarD написа:Баце, аз си мислеех за трасе София-Калотина и да се минава два пъти, тва ше е с максимум 1000 метра денивелация, ма не знам как ше се оправат организаторите с некой желаещ да спре на границата при първото минаване и да изчака теа, дето минаваат за втори път, та да се прибере с тех. http://www.bikemap.net/route/328578
DstupidBastarD написа:Иначе, трасето е перфектно за висока скорост и като нищо може да треснем по-висока и от Сливен.
BluE_Magic написа:А защо нещо покраи перник![]()
marfi написа:Neo_92 написа:Още от сега казвам секи ден след даскало съм свободен за каране![]()
Коя смяна си, щото вече почна да се стъмва рано
Въпреки че имам фар и мигалка и карах с отразително елече, вчера на два пъти се разминах на косъм
Обмислям тренажор през седмицата и излизане само събота и неделя по светло и пусто.
marfi написа:Бацета, айде на влака и да караме по Сандански, Петрич, Мелник там винаги е хубаво времето
stilo написа:BluE_Magic написа:А защо нещо покраи перник![]()
Там от Гоуфо-ве не остава место на пътя дори за една шосейна капла
madmartigan написа:И има опасност да ни обвинят, че караме с много придружаващи коли?
Neo_92 написа:...та некой ако има инфо да го насочва на тука пича и да се включва към шосейната група, току виж излезнал некой дзвер.
Grash написа:Neo_92 написа:...та некой ако има инфо да го насочва на тука пича и да се включва към шосейната група, току виж излезнал некой дзвер.
Е ти сливи ли си имал в устата, че не си го насочил? Ние как да го намериме този пич сега?
ivajlo написа:И така приятели шъ караме ли утре или нема да караме, ей туй питам аз,така и не успях да видя тоя маршрут,че се спече к-раи не можа да се отвори картата,но предполагам,че става въпрос за "Панагюрски колонии",преди ги бърках с "колони",ама картаджиите са виновни,че така го бяха записали,не е зле- тежичък,но красив е той,маршрутя де,та дано няма "....пляс,пляс,педалите....водно колело...",както се пе е
,а за понеделнишко остава ли Петроханя,баце Р.,Марса,да не се успиш,има ли други желаещи???ж колко и къде
marfi написа:Аз съм "ЗА" само, трябва да зема грозде на бащата за винотоТака че дай в 11:30, ще е изсъхнало с една идея повече.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта