tanya написа:Оправиха ли се след бирата?
А аз си мислех, че моята нощ е била лоша
bikerider написа:Antares, дишай дълбоко. Има и по-тъпи неща. Например да ме разкарат в петък до митницата, за да "освободя" четири книги, върху които не дължа мито, но трябва да попълня митническа декларация, щото тотал-а бил над необлагаемия максимум. И разбира се, 12 лева за EORI номер, 18 лева за митническата декларация, 4 лева за паркинг (защото одисеята продължи четири часа !!!!), след което радостно отидох в UPS / InTime, за да разбера... че там имало митничар на място. За пет секунди бях... Майкъл Дъглас във Falling Down, защото предишния ден DHL-ците чинно ми доставиха на място книги на сума около 50% над тази. А "колежката" с напудрени цици в приемната на InTime за капак ми съобщи, че трябвало да се радвам, че не се плаща мито за книги и образователни материали. И изобщо... напоследък много хора нещо взели да внасят книги...
Обожавам тази държава, която ме разкарва, за да НЕ ми вземе пари. Това беше новост. Кво да се прави, в митниците тече риформа...
А, Antares, още нещо - видях компютърния отдел на митницата. Беше... замечателно преживяване. Радвай се!!!!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
bikerider написа:...да приключвам с присъствието си там...
Анелия написа:@Antares, иначе с какво щеше да уплътниш работния ден
Завиждам му на колегата - има къде къде по-голямо пространство да се загуби из него. Докато аз в тая администрация съм лесен за намиране. Добре, че съм на последния етаж, та по-мързеливите не ми идват да ми висят на главата.did написа:..
cvb написа:tanya написа:Оправиха ли се след бирата?
що ма - я раздуй и на нас
SpoileR написа:Я!
tanya написа:cvb написа:tanya написа:Оправиха ли се след бирата?
що ма - я раздуй и на нас
А, нищо особено![]()
Между другото, продавам две деца. Възможно е и да ги подаря в краен случай, то едва ли някой ще ги купи
veskoz написа:Аааа.... бе ти ергенче ли си бил ве?!?!?!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта