Митко Ruse написа:Хааааа става въпрос за ShimaNo.Тази фирма не може да се качи по колелото ми.Правил съм няколко главини Кампи и съм се справил въпреки,че съм човек който работи на бюро.Ко толкова има в една главина.А за табуларите не с претесняваи.Лепим ги с двустранно тиксо от книжарницата и караме яко критериуми без проблем.Виж има един тук Бръмбар се казва тои нещо се вдетинява и може да напише повече по въпроса.
Митко Ruse написа:Гадните италианци са го направили с дупки/викат им технологични/.Не стига че го въртях днес цял ден в коридора/щото има плочки/ а и жена ми ми ми връчи един пърцал да бърша водата през 15 минути щото Блумеджикмопса се бил шчупил.Ти няма да го разбереш това щото не си женен.Сериозно направо не знам.Бръмбара да каже.Стига е щипал студентки от ветиринарния в Ст.Загора, че ще стане конски доктор.
Митко Ruse написа:Да с Фулкрум съм.Правилно си постъпил, че не си карал в дъжда.Ако питаш Бръмбара една седмица преди и след дъжд не трябва да се кара.Ама аз нали съм дърт и колко време ще го карам това колело.Та затова не се замислям много.А не беше силен дъжда ама се напълни с вода.Случвало се е и капли с по висок борд да се напълнят.Може да има някакъв тарикатлък да се предпазиш от това ама аз явно не го знам.Ади нещо ако сетите споделете.
Ivan_NL написа:bottom bracket (как му викате на това на български?)
Grash написа:Викаме му просто "средно"![]()
brumbar написа:Уплътнения не знам дали има, но ако има трябва да са наред. Ако не бяха наред, както е влязла водата, така щеше и да си излезе, а не да се задържа. За двойно капсулованите лагери, Митко ако си спомня може да каже дали са били такива, но моето Кампи е с уплътнение /капсулован/ само от едната страна /външната/, а от вътрешната си виждам съчмичките на лагера. Сега вече ги правят и от двете страни уплътнени, но не знам Митковото дали е такова. Би трябвало да има отвор на "средното" на рамката за да се утича водата, ако влезе от някъде.
Ivan_NL написа:[
Немога са се сетя за рамка с отвор на средното , но сигурно има след като и в инструкцията на Кампа я споменават.
brumbar написа:
@Митко - като те е наваляло, сваляй бърже курбелите и гресирайте лагерите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. И както сам знаеш - преди и след дъж поне една седмица НИКво каране
Grash написа:Ivan_NL написа:bottom bracket (как му викате на това на български?)
Викаме му просто "средно"![]()
И моята рамка има същите технологични отвори, нищо че е алуминиева... Но не мога да си представя да се напълни с вода рамката от там, освен ако водата стига над оситеПредполагам че баце Митко си е намерил някоя плитчина в Дунава и там си кара
Ivan_NL написа:Немога са се сетя за рамка с отвор на средното , но сигурно има след като и в инструкцията на Кампа я споменават.
brumbar написа:При карбона е много интересно - като дрънчи нещо звукът отдава по цялата рамка и е много трудно да бъде локализиран причинителят.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта