[quote="did"]
[quote="Admin"]
Що се отнася до Apollo, то вече е изцяло заместено от Excel. Това е била и първоначалната идея, тъй като Спринт твърдят, че рамката на новия модел е доста по-добра от тази на Apollo.
[/quote]
И аз не искам да рекламирам никого, но вчера бях в завода на Макском в Пловдив, на кукленско шосе (сега си строят нов завод и скоро щели да се местят, сега са под наем) и видях в шоурума им продаващо се Аполо (не Аполон) стандартно с Deore монтаж. Произвеждат си ги и едва ли ще ги спрат! Просто в сайта си наблягат на новите шарении и не им се връзвайте. Всичко старо си го има в завода, значи би трябвало да го има и по магазините.
Всъщност, съветвам който е решил да си купува Спринт, дори да е от София, да се разходи до завода на Макском в Пловдив. Печелите по две линии:
1. Цената - печелите поне 15-20% по-ниска крайна цена в сравнение с кой да е магазин на дребно;
2. По-богат избор - можете да си изберете цвят и РАЗМЕР на рамката, към всеки базов модел предлагат поне 2-3 стандартни монтажа, а ако велосипеда е от по-висок клас (разбирай по-висока цена), може да се навият да ви го спретнат буквално по заявка чарк по чарк. Може би не винаги са навити (сигурно зависи дали имат в момента много работа), обаче съм бил свидетел на такъв момент. Само не се опитвайте да ги убеждавате да ви сменят гумите Кенда с други - не щат! И на Аполото ги бяха сложили, много си ходят с Deore-то.
[/quote]
Q o6te edna maina v foruma

, na men nai intersno mi e kolko apri 6te pusnat taq ramka ako trugnatd a q prodavat otdelno bez montaji po neq

!
[b]nqma ni6to po ne6tastno ot 4ovek vqrva6t na sobstwenite si izmislici![/b]