NS Majesty,Suburban или Capital

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

NS Majesty,Suburban или Capital

Мнениеот dancho » Съб Окт 10, 2009 2:31 pm

Здравейте, искам да ви попитам коя от рамките да си взема ? Насочил съм се вече горе долу към тези 3 модела-NS Majesty,Suburban и Capital. Ще се кара стреет.Повечето ми приятели които разбират ми казват Suburban, но аз все пак искам да попитам и вас !
Благодаря предварително !
Аватар
dancho

Рейтинг: 1178

Re: NS Majesty,Suburban или Capital

Мнениеот nikitoMTB » Съб Окт 10, 2009 6:49 pm

Ако ще е само стрийт,според мен най-добре капитал-а.По-малко-по-добре...
Аватар
nikitoMTB

Рейтинг: 1804

Мнениеот dancho » Съб Окт 10, 2009 7:16 pm

И аз се насочих към капитала, но принципно исках 26''.. защтото в момента имам само 26'', но това не е проблема. Обърнал съм внимание ,че почти всички капиталки ги карат с тварда вилка.. Не знам дали 6те е проблем ако го карам с Argyle..
Аватар
dancho

Мнениеот skrapi_koko » Съб Окт 10, 2009 11:30 pm

dancho написа:И аз се насочих към капитала, но принципно исках 26''.. защтото в момента имам само 26'', но това не е проблема. Обърнал съм внимание ,че почти всички капиталки ги карат с тварда вилка.. Не знам дали 6те е проблем ако го карам с Argyle..

Няма да е проблем ;)
Аватар
skrapi_koko

Рейтинг: 1212

Мнениеот Drag08 » Нед Окт 11, 2009 9:10 pm

Ми бате , щом е стрийт по- добре си вземи Capital. Аз карам предимно дърт и след 9 дена си зимам Suburban, но като цяло колелата на NS са много добри и много здрави !
Продавам наколенки Dragomir
Drag08

Рейтинг: 1180

Мнениеот Drag08 » Нед Окт 11, 2009 9:15 pm

Бате зимай си Capital !! Колелата на NS са доказано много здрави и много добри !!! Зимай Capital и не се колебай - нито е много скъп нито е много тежък, а бе супер е :D
Продавам наколенки Dragomir
Drag08

Рейтинг: 1180

Мнениеот CYBER » Пон Окт 12, 2009 9:08 am

Ти,дето караш 'предимно дърт',не давай акъл.

Ако ще го караш с Argyle си вземи Събърбън.Маджести като за първа хубава рамка не е необходимо,а и е доста скъпа.По-добре си вложи парите в хубаво средно и главини (както казвам на всички,които тепърва сматат да си метнат всичките пари за рамка).Повечето новаци (незнам защо) но първо си купуват яки кормило,лапа и рамка.И абсолютно никой не обръща внимание на средното,шините,гумите и главините,а когато вече стане наложително,сте си купили скъпите кормила и рамки.Колкото до Argyle,тази вилка е със 100 мм ход и е доста височка,на 24" ще изглежда нелепо и ще ти е меганеудобно.Та недей да слушаш който и да е,който ти казва нещо просто за да се направи на разбирач,защото на него му коства точно 5 секунди да ти напише някоя абсолютна простотия,а на теб ако я вземеш на сериозно ще ти коства месеци ядове по сменяне на чисто нова вилка или учене на някви трикове с високо и неудобно колело.Та ако ще взимаш Capital,ще го караш с твърда вилка.Но ще ти е доста по-добре според мен едно събърбънче с Argyle.И няма смисъл при положение,че имаш каплите да правиш нови за да си вземеш Capital.
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот verk » Пон Окт 12, 2009 2:10 pm

Зимай събърбън аз карам с него от 1 месец много съм доволен.Карам рамката с дърт джъмп 3.
Аватар
verk

Рейтинг: 1118

Мнениеот dancho » Пон Окт 12, 2009 5:17 pm

CYBER написа:Ти,дето караш 'предимно дърт',не давай акъл.

Ако ще го караш с Argyle си вземи Събърбън.Маджести като за първа хубава рамка не е необходимо,а и е доста скъпа.По-добре си вложи парите в хубаво средно и главини (както казвам на всички,които тепърва сматат да си метнат всичките пари за рамка).Повечето новаци (незнам защо) но първо си купуват яки кормило,лапа и рамка.И абсолютно никой не обръща внимание на средното,шините,гумите и главините,а когато вече стане наложително,сте си купили скъпите кормила и рамки.Колкото до Argyle,тази вилка е със 100 мм ход и е доста височка,на 24" ще изглежда нелепо и ще ти е меганеудобно.Та недей да слушаш който и да е,който ти казва нещо просто за да се направи на разбирач,защото на него му коства точно 5 секунди да ти напише някоя абсолютна простотия,а на теб ако я вземеш на сериозно ще ти коства месеци ядове по сменяне на чисто нова вилка или учене на някви трикове с високо и неудобно колело.Та ако ще взимаш Capital,ще го караш с твърда вилка.Но ще ти е доста по-добре според мен едно събърбънче с Argyle.И няма смисъл при положение,че имаш каплите да правиш нови за да си вземеш Capital.

Мерси за савета и аз точно така си мислех да направя, защото сега карам 4130 и съм свикнал с 26'' и в момента като уча manual-а ми е мн по лесно с 26''.Като пробвам с например holy ми е доста по-тегаво.. А да те питам от къде мога да зема Suburbanа някаде в софия има ли го - при рой..баик центъра или трябва да я пора4ам от велос :confused:
Аватар
dancho

Мнениеот dancho » Пон Окт 12, 2009 6:09 pm

А също във велос са останали само 4ерно със бяло и бяло със зелено, а мене мн ми харесва зелената синята, но не и тия банални цветове и ако случайно знаете от каде може да се поръча освен велос :dontknow:
Аватар
dancho

Мнениеот chrome » Пон Окт 12, 2009 9:19 pm

тъй като повечето хора които ми пишат на мейла четат и тук правя малко разяснение относно рамките, събърбн 26" няма останали рамки, нови такива рамки можете да поръчате само след капариране, цената за тези рамки ще е 500лв, събърбн 24 има останали една синя и една черна, трафик също са останали само няколко рамки, капитал засега мисля че има всички цветове, мажести има свободни 1/2 рамки, намалените цени важат за наличните рамки до изчерпване на количествата
Just Be!
chrome

Рейтинг: 2000

Мнениеот 3dvia » Сря Ное 25, 2009 10:49 pm

Според мен да си вземеш Suburban-a.Един приятел си взе и е много доволен.Но и другите също са много добри!Ако искаш втора ръка виж тук,че и си търсих преди време...
viewtopic.php?f=16&t=63228 (само че снимката вече я няма :dontknow: :dontknow: )
3dvia

Рейтинг: 1156

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X