Antares написа:То е важно компота да не е ошаф, че я закъсахме...
В тоя ред на мисли за София - знаем, че там е Софи, но в Пазарджик има ли пазари, в Габрово има ли габъри, в Русе има ли русалки и в Дупница... добре, Дупница я пропускаме.
Croser с слот за диск.
Antares написа:То е важно компота да не е ошаф, че я закъсахме...
В тоя ред на мисли за София - знаем, че там е Софи, но в Пазарджик има ли пазари, в Габрово има ли габъри, в Русе има ли русалки и в Дупница... добре, Дупница я пропускаме.
Night_Falcon написа:Croser с слот за диск.
А слот за дискети няма ли
PtD написа:Предполагам и някои кобили от "Bike Girls" правят същото
Gen4eca написа:Ето че додие време да се насоча кам спирачка като например горепосочената Tektro Auriga Pro или shimano dereНе спира!
[21:20] pi4 ti li si Shady ot mtb foruma det ska4a6 golemi dropove
_SoRa_ написа:Днес ми казаха, че байка ми не е профсионален, а ... гражданскиКаквото и да означава това.
TheAnimal написа:_SoRa_ а ти как си, възстановяваш ли се?
veskoz написа:На Алеко вече вали снежец![]()
![]()
![]()
_SoRa_ написа:Днес ми казаха, че байка ми не е профсионален, а ... гражданскиКаквото и да означава това.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
_SoRa_ написа:![]()
azze написа:Нищо не мога да направя,освен да ти дам номерата на двама мои приятели - разбирачи.Според единия маунтин байк е едиствено колело с огромна двукоронна вилка и гуми над 2.5.Според другия велосипедите се делят на: шосейка,маунтин байк и хардтейл.Т'ва за хардтейла само аз ли не го схвашам?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта