Pinky, в крайна сметка няма чак толкова голямо значение. След изкачването от езерото имаше леко спускане, последвано от остър завой надясно, след това леко изкачване и разклон. Та става въпрос за това място - ние поехме вдясно, защото имаше ленти, а е трябвало да тръгнем в ляво, но там нямаше ленти в този момент. Остана ни удовлетворението, че карахме изцяло гадния каменист път след езерото и двата пъти без слизане.  

Е, аз побутах 10-на метра на края, ама Стойчо си го мина. Маршрута от първия ден ми изглеждаше много познат, ама този от втория ден - не. Явно в главата ми са останали подробности точно от променените участъци. Като разбрах, че сме описали кръг, дори ми стана смешно. Просто си представих следната ситуация: Ние си караме по маркировката и правим обиколка след обиколка  
 Пак казвам, че това в крайна сметка ще си остане в паметта ми като положителна, а не като отрицателна емоция.  

В крайна сметка винаги така става. Има да си викаме: "Ей, спомняш ли си как се въртяхме в кръг на Ст. Загора  

" Това си е и хубавото на състезанията - оставят само приятни спомени, без значение какво точно ти се е случило.