did написа:kotka12 написа:а защо просто не дарите малко пари на тази фондация
дори онлайн може???
или гривната е важното??
Мяу в пустиня...
Alpina написа:Идеята ми беше в главата от известно време, като 400-те лева да се дарят на българско дете или да се внесат във фондацията.
veskoz написа:Alpina написа:Идеята ми беше в главата от известно време, като 400-те лева да се дарят на българско дете или да се внесат във фондацията.
![]()
Хора някой има ли идея от къде да се сдобием с гривнички и да помогнем преди всичко разбира се.
Предишната ми се скъса. Нямам представа в България от къде да си намеря. Ако някой ме упъти ще бъда безкрайно благодарен. Peace
Използвах търсачката въпроса е задаван, но ВСЕ ПАК ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ИНИЦИАТИВАТА пък и в NIKE ме отсвириха.
veskoz написа:кой що не даде еди к'во си...еди как си. Като сте толкова дашни-давайте не съдете другите.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
PRobably написа:20 лв. на гривна ?! Ако са някакви по-нормални цени веднага ще взема 5-6.
PRobably написа:20 лв. на гривна ?! Ако са някакви по-нормални цени веднага ще взема 5-6.
PtD написа:Абе, bikerider, друго си е да имаш жълта гривничка. Не ги разбираш тия неща. То иначе можеше и на SOS Kinderdorf да дадеш това левче, ама пусто - не дават гривничка, мамка му!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 373 госта