Tektro Auriga Pro или Shimano Deore

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Tektro Auriga Pro или Shimano Deore

Мнениеот velko » Нед Окт 11, 2009 9:56 am

:wavey: Здравейте отново.В по-долната тема си направих извод какъф ротор да използвам и отново благодаря на всички които дадоха коментара си.Ето че додие време да се насоча кам спирачка като например горепосочената Tektro Auriga Pro или shimano dere.Много ми се иска да сложа тектрото,но бих желал да видя няколко коментара за тази спирачка преди да я купя.Ще я карам на 203м ротор от пред.А относно до шиманото,спирачката също не е лоша но ми се струва че тектрото е по добра.Модела на които сам се спрял от шимано е: Shimano Deore BR-M486 + ръкохватка BL-M486
Моля ако някои е карал тектро да пише каке това онова,дали гълта въздух кои са + - на тази спирачка а сащо и за шиманото.Благодаря предварително :clap: :clap: :clap:
Аватар
velko

Рейтинг: 1147

Re: Tektro Auriga Pro или Shimano Deore

Мнениеот iliyan_fr » Нед Окт 11, 2009 1:42 pm

Момче,ще ти дам един много ценен съвет - остави за известно време колоезденето настрана и се отдай изцяло на своето ограмотяване,защото имаш сериозни пропуски в правописните и пунктуационните си знания. Послушай ме и няма да сгрешиш!
iliyan_fr

Рейтинг: 1220

Мнениеот veskoz » Вто Окт 13, 2009 12:39 pm

Мии е тоя батко беше много доволен от тектро-то http://news.dragbicycles.com/wp-content ... g_2302.jpg
Пък и накладките са на добра цена.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот FREERIDE RIDER » Вто Окт 20, 2009 9:53 pm

Auriga pro се сравнява с shimano slx , помисли си slx или deore . И си отговори на въпроса . :D
Аватар
FREERIDE RIDER

Рейтинг: 1127

Назад към All Mountain/Ендуро продукти