@taylor
@bikerider
Чета ви винаги и се кефя. Другите са адски пристрастни (с малки изклчъчения). Много мерси. ПОмогнали сте ми в доста ситуации без да знаете
@hlebarka - На мен скоро ми се наложи да правя избор между Truvativ Gigapipe DH ISIS + FireX SL vs OCtalink I + Shimano Deore FC-M540. и двете решения са най-добрите до 150лв в БГ. Решението се оказа ужасно лесно за мое учудване
Въпреки невероятните външни и технически качества на ISIS касетата, попрочетох 10-на форума западни за маниаци и ето какво излезе:
като касета:
- Оctaink, все добри мнения (малко, тай като е нова).За мен както и за новите собсвеници на Окталинк касети не е без значение, че е ISIS-а е 2но по скъпа въпреки че ISIS e традиция (почти), изглежда прекрасно.
като курбели:
- Deore FC-M540 e s 10 гласа и 3 класи над FireX SL. Na на снимки и по-характеристики не личи, но земи ги в 2-те ръце и ги разгледай. Определено дълго нямя да гледаш FireX-a.
To и ценово нещата са ясни.
Решение: Въпреки суперлативите на касетата gigalipe dh, за нейната цена можеш да си земеш 2 Octalink и едва ли (силно се съмнявам) ще успееш да им видиш сметката преди тази на iSIS. Кубела е адски добар за 105лв, особенно като направиш сравнение между наистина добрите и разпространени курбели на ISIS в BG (подчеравам БГ)и цената на 540 като цени
Тва разбира се е до 150лв за каасета + курбел. Над тази сума нещата вече са по сложни

(разбирай не съм тествал)