mors написа:То и с кал е голям кеф. Аз обаче нямам калници и очила, което обещава истинско зрелище.
veskoz написа:mors написа:То и с кал е голям кеф. Аз обаче нямам калници и очила, което обещава истинско зрелище.
За какво са ти? На катерене нЕма се оцапаш... много
2.5. Застрахователят не изплаща застрахователна сума в случай на смърт или трайна загуба на работоспособността, вследствие на злополука, причинена от:
...
(vi) Упражняване на който и да е от следните спортове: ... и при състезания от всякакъв вид тренировки за състезания и професионално упражняване на всякакви спортове;
3. Разходи за медицинска помощ, медицинско транспортиране и репатриране вследствие на злополука.
3.2. Застрахователят не покрива:
(i) Разходи, направени в резултат на злополука по т.2.5.
zikzuk написа:Обиколката е определена като спортно-туристическо мероприятие, не е организирана от никоя федерация и няма изисквания за лиценз на състезателите.
Asen6o написа:Страницата на Обиколката е обновена!
X_NRG написа:Какво общо има домашният ми адрес с участието ми в състезанието?
deadahmed написа:zikzuk написа:Обиколката е определена като спортно-туристическо мероприятие, не е организирана от никоя федерация и няма изисквания за лиценз на състезателите.
Е, що тогава ни искат такса участие? Да си купят лаптоп от магазина ли?![]()
blizzard написа:deadahmed написа:zikzuk написа:Обиколката е определена като спортно-туристическо мероприятие, не е организирана от никоя федерация и няма изисквания за лиценз на състезателите.
Е, що тогава ни искат такса участие? Да си купят лаптоп от магазина ли?![]()
Ако нямаш ни най-малка представа как се провежда въпросното състезание, по-добре мълчи.
blizzard написа:Ако нямаш ни най-малка представа как се провежда въпросното състезание, по-добре мълчи.
kvelikov написа:Мисля, че преувеличаваш...![]()
Преди малко се върнах от Тихия кът и дори вятър нямаше горе...С добро термобельо и шапка/лента под каската не ти е нужен кой знае какъв имунитет...:---)...и ръкавици, разбира се...
А днес научих, че записалите се са вече над 200...
Най-важното е да не вали!
Останалото е песен ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта