Организирани бревети.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Организирани бревети.

Мнениеот crib » Чет Окт 15, 2009 2:36 pm

DstupidBastarD написа:Догодина, баце, сички ше сме в горна категория на формата, вече ше сме медалисти от Държавното и Тасос, ше караме с "часовникарски" кормила, така че има кво да се изстиска още от таа дистанция. :smash:

забравяш екипите баце, новите екипи ше са по-бързи!!! :praying:
crib

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 2:38 pm

BluE_Magic написа:Ако си вкарам виндстопера в джоба няма да остане място за другите неща . И все пак ше има ли контрола (съдии) с кола да или не.

Имаш 3 джоба, баце, в единя виндстопера, в другия - гамашите, в третия - шапката и ръкавиците. Кво не ти е ясно? Съдии и да има, нема да ти земат багажа, бревета не предлага подобни екстри. Тва си е туризъм, а ти се водиш като тръгнал на индивидуално каране. :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 2:39 pm

crib написа:
DstupidBastarD написа:Догодина, баце, сички ше сме в горна категория на формата, вече ше сме медалисти от Държавното и Тасос, ше караме с "часовникарски" кормила, така че има кво да се изстиска още от таа дистанция. :smash:

забравяш екипите баце, новите екипи ше са по-бързи!!! :praying:

Баце, ти нещо само по кръчми се появяваш напоследъка, нема ли да ни ощастливиш на некое каране с присъствие? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Чет Окт 15, 2009 2:41 pm

Коооо кооооо кой каза за кръчми та да идвам веднага?
Последна промяна Митко Ruse на Чет Окт 15, 2009 2:42 pm, променена общо 1 път
Митко Ruse

Мнениеот crib » Чет Окт 15, 2009 2:41 pm

много работа, баце, не съм се качвал на колело от месец и повече. Но бревета мисля да го уважа, пък до където стигна :beer:
crib

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 3:08 pm

Митко Ruse написа:Коооо кооооо кой каза за кръчми та да идвам веднага?

Има яка кръчма на Паанагюрски колонии, баце, тербва да я видиш! :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 15, 2009 3:09 pm

crib написа:много работа, баце, не съм се качвал на колело от месец и повече. Но бревета мисля да го уважа, пък до където стигна :beer:

Тва ти е играта, баце, нека покажем масовост и добра организация, па другото е въпрос на ... ъъъ, бира. :beer:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Пет Окт 16, 2009 9:34 am

DstupidBastarD написа:
Митко Ruse написа:Коооо кооооо кой каза за кръчми та да идвам веднага?

Има яка кръчма на Паанагюрски колонии, баце, тербва да я видиш! :magnify:

С тази пътна обстановка ще ми е трудно да си и помисля за каране.http://dnes.dir.bg/2009/10/16/news5231327.html
Митко Ruse

Мнениеот BluE_Magic » Пет Окт 16, 2009 10:50 am

Ауууу според прогнозата времета може и да не е хубаво има време още де ,но ако има возможност за дъжд нема да присъствам :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот bokicha » Съб Окт 17, 2009 4:15 am

...мазна супа, мазна супа... :smash:
................................................ :banana:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 17, 2009 6:31 am

Мазна супа днеска ше дават у Чуйпетлово, баце, ама който стигне след 9,00ч. ше ми яде ... :wavey:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 17, 2009 2:06 pm

Дигам бриветчийската тема с днешното отлично представяне на баце Бокич в Обиколката на Витоша, където от над 200 стартирали пристигна в първите 7.

http://androidparanoid.mylivepage.com/image/2129/36482_Tur_de_Vitosha_016.JPG

Евалата, баце! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Съб Окт 17, 2009 2:11 pm

...................................................................... :banana:
Благодаря за страхотното посрещане... :love:
Страхотни сте.
:beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 17, 2009 2:15 pm

Ти си го заслужи, баце! Таа година беше в най-добрата си форма евър и само кофтито време ти попречи да влезнеш у тройката. Са остава да закрием офицялно сезона с грандиозно каране идната събота на "софийския бревет". Апропо, Лазар иска некво има да му измислим и на мене некво ми се върти "Тур дьо Шопландия" (днес професьоналисчетата закриват техния си сезон с Тур дьо Ломбардия, ние нормално караме повече и ... ъъъ, сметам, че си изясних тезата), така че очакваме и ваще предложения за име на бревета! :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Съб Окт 17, 2009 2:18 pm

DstupidBastarD написа: "Тур дьо Шопландия" :magnify:

На мен мен ми аресва.....еХтра е... :agree:
Аватар
bokicha

Мнениеот Grash » Съб Окт 17, 2009 2:35 pm

И на мен ми харесва :beer:
Евала на баце Бокич, и съжалявам че не успях да дойда и аз, но тежката седмица в работата си даде отражение :D
Иначе получих мейл от Лазар, вече с готов маршрут за бревета, а именно този през Трън, Драгоман, Годеч, Своге... който, както и преди съм казвал, ми се струва доста тежък за бревет... и не говоря само като релеф, има участъци с потресаваща настилка... Като добавим и атмосферните условия... това се очертава като изпитанието на годината :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 17, 2009 2:55 pm

Всъщност, врътката ше е през Своге, Годеч, Драгоман и Трън, баце, т.е. обратно на часовниковата стралка, което некакси е по-приемливо, предвид калпавото спускане (сега ше ни е изкачване) от Врабча към Круша. Дано е свесно времето (а Деси обещава да е такова), ше стане готино каране, през повечето време ше сме в група, ше има спирания, чубафтета, мазна супа на хижа Ерма, има и 2-3 аварийни места, където да се съкрати маршрута от изпадналите в криза. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Съб Окт 17, 2009 2:57 pm

Що да не го кръстим "Обиколката на западна Средна Гора" :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Grash » Съб Окт 17, 2009 3:01 pm

brumbar написа:Що да не го кръстим "Обиколката на западна Средна Гора" :D

Основната причина, за която се сещам, е че единствената планина, в която ще се кара е западна Стара Планина :D
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Lampre » Нед Окт 18, 2009 7:26 pm

Поздравления за Бате БОКИЧ :roll2: - за якото каране в събота :D Надявам се, сте отмили калта с порядчно количество бира :D само не разбрах състезание ли е било или бревет, щом го адмирирате за класацията в седморката. Той си е прекалено добър, така че първи или седми - няма значение, за нас е първи :8D: :peace:
Колкото до името на бревета: "Шопландския бревет" звучи добре, ако се отнася за София от Подуене до община Елин Пелин, за да сме етнографски точни. Но, ако името го обвързваме с който и да е от двата предложени маршрута, ще влезем в полемика, тъй като на всички е ясно, че Трън не е в Шопландия, както и Панагщрски колони също. За това, предлагам да си остане "Софийски бревет", пък маршрута да се уточнява, защото и за него има различни мнения. Не пречи тази есен да е един, пролетта - друг и т.н. Мисля, че значимо е събитието и върху него трябва да наблегнем организационно, за да се включат колкото се може повече желаещи колоездачи.
Аз съм за маршрута - "Панагюрски колони" на 24-ти. Доколкото разбрах повечето от каращите са за него. Ако има различни мнения, може да го предложим демократично на гласуване :agree:
Аватар
Lampre

Рейтинг: 1400

Мнениеот Neo_92 » Нед Окт 18, 2009 7:29 pm

Айде някой да даде карта на точния маршрут ,който се реши че ше се кара ?
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот za6tovsenamen » Нед Окт 18, 2009 7:37 pm

Neo_92 написа:Айде някой да даде карта на точния маршрут ,който се реши че ше се кара ?

http://www.bikemap.net/route/334950#lt=42.81203&ln=23.32191&z=12&t=0
Май ще е това.
Преди да тръднете само им казваш:
Въртиме педали,
ядеме шкембе,
ние сме шопи
и не ни е*е.
И палите гумите ... :smash:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 18, 2009 7:41 pm

Ами, баце, демократичното гласуване определи Панагюрище за каране, но в събота първия "софийски бревет" ше е по маршрут Метро Люлин - Нови Искър - Своге (контрола) - Бучин проход - Годеч - Драгоман - Врабча - Трън - хижа Ерма (контрола) - Брезник - Божурище - Метро Люлин (по-точно Лукойла до Метрото). Стартът е в 7,30 и требва да си носим фарчета и светлоотразителни жилетки, щото тъмно. Пощата на Лазар е: [email protected] За по-трудни въпроси. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 18, 2009 7:54 pm

По-скоро ше караме така: http://www.bikemap.net/route/338535 или така: http://www.bikemap.net/route/338538, за да избегнем возенето по околовръстното. Така, че ше дефилираме по Софето, както беше идеята. Ше караме в група поне до изхода от София, а още по-добре - до Нови Искър и началото на дефилето, там нормално ше се разкъсаме. Може да се съберем на първата контрола в Своге, за да обясним на бързаците, които не познават трасето къде могат да се объркат или на теа, дето искат да съкратят пътя, къде да го направят и колко ше им излезне тоа мурафет. :smokin:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Lampre » Нед Окт 18, 2009 8:22 pm

DstupidBastarD написа:Ами, баце, демократичното гласуване определи Панагюрище за каране, но в събота първия "софийски бревет" ше е по маршрут Метро Люлин - Нови Искър - Своге (контрола) - Бучин проход - Годеч - Драгоман - Врабча - Трън - хижа Ерма (контрола) - Брезник - Божурище - Метро Люлин (по-точно Лукойла до Метрото). Стартът е в 7,30 и требва да си носим фарчета и светлоотразителни жилетки, щото тъмно. Пощата на Лазар е: [email protected] За по-трудни въпроси. :popcorn:

Еми Баце, като е имало демократично гласуване, защо и кой подменя вота!!! Какво ще кажат гласувалите за другия маршрут :clap:
Знам, че организацията е трудна и пада на твоя як гръб, така че за да има единодействие и каране, а не говорене - ще караме където кажеш, за да доброто на бревета е. Предполагам, че "колонките" си ги оставил за десерт за неделя, както миналата седмица :roll2: Днес пробвах леко баджака на каране - възстановен е и май ще го бъде, така че този път ще карам и в неделя :lol:
Аватар
Lampre

Рейтинг: 1400

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 18, 2009 8:27 pm

Честно казано, баце, нищо не пада на моя гръб, баце, дори отговорността за "трънския бревет". Измивам си ръцете! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 18, 2009 8:39 pm

А ето един резервен вариант, който избягва връщането назад в София, както и карането по околовръстното: http://www.bikemap.net/route/338581. Малката проблема тук е леко лайняния път около Драговищица, но за некой, спускал се от Врабча до Круша, тва нема да е проблем. :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Нед Окт 18, 2009 8:53 pm

Баце, обезателно трябва да дефилираме в града, за мен това си е една от идеята на бревета - да се покажем, да ни видят! Мисля, че трябва да изберем добре уличите в София, така че да се минава на централни места, да направим една добра група, надявам се че няма да сме си "нашите" 5-6 редовни... Пък и на гадната част през Илиенци да минем, ще дефилираме бавно, няма рекорд за подобряване тази година :evil:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Нед Окт 18, 2009 10:23 pm

marsa написа:Баце, обезателно трябва да дефилираме в града, за мен това си е една от идеята на бревета - да се покажем, да ни видят! Мисля, че трябва да изберем добре уличите в София, така че да се минава на централни места, да направим една добра група, надявам се че няма да сме си "нашите" 5-6 редовни... Пък и на гадната част през Илиенци да минем, ще дефилираме бавно, няма рекорд за подобряване тази година :evil:

Сега ако изберете и друг ден, час и сезон за мероприятието и всичко гореспоменато може да има значение :D :smash:
Замислете се каква е навалица по улиците на София във 8:00 часа сутринта в събота :idea: Също така се замислете колко му пука на средностатистическият българин(селянин бел.ред.), че някой кара колело, след като той е прецакан и си ходи пеша, вместо да си кара добрият стар ГоУф?! :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот bokicha » Нед Окт 18, 2009 10:57 pm

Grash написа:
marsa написа:Баце, обезателно трябва да дефилираме в града, за мен това си е една от идеята на бревета - да се покажем, да ни видят! Мисля, че трябва да изберем добре уличите в София, така че да се минава на централни места, да направим една добра група, надявам се че няма да сме си "нашите" 5-6 редовни... Пък и на гадната част през Илиенци да минем, ще дефилираме бавно, няма рекорд за подобряване тази година :evil:

Сега ако изберете и друг ден, час и сезон за мероприятието и всичко гореспоменато може да има значение :D :smash:
Замислете се каква е навалица по улиците на София във 8:00 часа сутринта в събота :idea: Също така се замислете колко му пука на средностатистическият българин(селянин бел.ред.), че някой кара колело, след като той е прецакан и си ходи пеша, вместо да си кара добрият стар ГоУф?! :rofl:

Ем, са такъв е формата на бреветите...баш тия средностатисктически българи
сека Събота/Неделя сутрин ни свиркат и псуват, като сме тръгнали да покараме на некъде.
А датата е тази/последната у календара/ понеже София и супер, ултра, мега, гъзарски град и колоездачен център с най- модерният колодрум у целата вселена...
хората в Сливен си въртят бревети и зиме и лете. Ако бехте там преди месец, щехте да се изумите колко хора има по шосетата освен нас.
..кеф да ти стане, и пролетта като карахме беше същото...
Та мисълта ми е , че е по- добе да минем ако ще и в 6h, но да минем и въобще да се събираме повече хора да караме.
Аватар
bokicha

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене