Grash написа:А аз тъкмо се зарадвах, че ще караме нещо по-кратко и ще тръгваме по-късно...
Еми аре да ги шунтираме и да си направим каране по план А. Имам един бутиков зимен клин, който искам да пробвам в полеви условия, но не на 200км.
Grash написа:А аз тъкмо се зарадвах, че ще караме нещо по-кратко и ще тръгваме по-късно...
И аз се изкушавах да предложа същото... Но 99% ще търгна с байкаmadmartigan написа:Grash написа:А аз тъкмо се зарадвах, че ще караме нещо по-кратко и ще тръгваме по-късно...
Еми аре да ги шунтираме и да си направим каране по план А. Имам един бутиков зимен клин, който искам да пробвам в полеви условия, но не на 200км.
marsa написа:Ами аз лично на 20ти имам едно шосейно-байкърско каране до Козлодуй и обратно, пък ако оживея в тая одисея ще ми мисля как да се освободя от работа за бревета, че излизам от нощна сутринта на 24ти...
Особено ако старта е в 7, а аз приключвам в 8DstupidBastarD написа:marsa написа:Ами аз лично на 20ти имам едно шосейно-байкърско каране до Козлодуй и обратно, пък ако оживея в тая одисея ще ми мисля как да се освободя от работа за бревета, че излизам от нощна сутринта на 24ти...
Супер, тамън ше спиш у бачкането и сутринта ше си свеж на Арианата.
marsa написа:Особено ако старта е в 7, а аз приключвам в 8DstupidBastarD написа:marsa написа:Ами аз лично на 20ти имам едно шосейно-байкърско каране до Козлодуй и обратно, пък ако оживея в тая одисея ще ми мисля как да се освободя от работа за бревета, че излизам от нощна сутринта на 24ти...
crib написа:marsa написа:Особено ако старта е в 7, а аз приключвам в 8DstupidBastarD написа:marsa написа:Ами аз лично на 20ти имам едно шосейно-байкърско каране до Козлодуй и обратно, пък ако оживея в тая одисея ще ми мисля как да се освободя от работа за бревета, че излизам от нощна сутринта на 24ти...
е, нема да спиш цялата смяна, ше станеш час и половина по-рано...
marsa написа:Дори надписа CODA на каплата му е аеродинамичен![]()
В момента пък бацета припича, въпреки че не знам каква е t на въздуха, а тя вероятно е пак около 0, но извода е че часа според мен не е зле да си е 11.
xC Climber, ти с байк ли си, баценце? Защото ако е така може и аз да дойда с байка, ако е готов за Събота... Сега ще нося задната капла да я плетат, оборудвал съм се с Тиагра 12-25
xC Climber написа:Някой дали ще може да ми даде телефона на Ивайло, че днес се отваря възможност да отскоча до прословутия магазин в Трилистник, да го питам къде точно се намира, за да не се налага да го търся. Ако някой знае точния адрес, bitte.
marsa написа:Ако до утре (чрез някаква магия) не вземе да изсъхне, съмнявам се някой от нас да излезе да кара, освен баце Бокич разбира се, на който тайно ще му завиждаме.
Това си е една много добра идея! Едва ли ще ни е много до смях, докато ни се смеят на нас деcrib написа:аз викам да ходим да гледаме сеира и да му се смеем на баце Бокич
DstupidBastarD написа:xC Climber написа:Някой дали ще може да ми даде телефона на Ивайло, че днес се отваря възможност да отскоча до прословутия магазин в Трилистник, да го питам къде точно се намира, за да не се налага да го търся. Ако някой знае точния адрес, bitte.
Пратих ти на бележка номера на шефчето на цеха, баце. Търсиш читалището (или кметството), имаше некакъв паметник на площада, цеха се намира на втория етаж, Дием спорт.
Ми аз като гледам миналата година нашият човек е завършил за 6:30ч. време, което прави 12:30ч (старта е в 7:00), но не знам при какви метеорологични условия се е провела обиколката 2008, и предполагам времената тази година ще са по- дълги за всички. Във всекии случай както каза Т.К. ако сме там 11 и нещо - 12, едва ли ще изпуснем нещо.Grash написа:Явно няма да го бъде утре. Кажете ако ще ходим да посрещаме баце Бокич, къде е въпросният финал и в колко часа трябва да сме там, пък който иска и може, нека дойде
bokichaa написа:...и да носите чай с коняк...
marsa написа:Ми аз като гледам миналата година нашият човек е завършил за 6:30ч. време, което прави 12:30ч (старта е в 7:00), но не знам при какви метеорологични условия се е провела обиколката 2008, и предполагам времената тази година ще са по- дълги за всички. Във всекии случай както каза Т.К. ако сме там 11 и нещо - 12, едва ли ще изпуснем нещо.Grash написа:Явно няма да го бъде утре. Кажете ако ще ходим да посрещаме баце Бокич, къде е въпросният финал и в колко часа трябва да сме там, пък който иска и може, нека дойде
Старт-Финалът е на Бул. България срещу Билла-та.
marsa написа:Времето е добро, в случай че не си се отказал трябва да побързаш за Ярема, а в случай че смяташ да е групово на финала, кажи час.
Отивам сега да видя какви сте ги надробили с бревета
Единствено четвъртък през деня съм на работа, всеки друг ден в който е сухо може да ме потърсиш за каране! Ако мога ще карам Сряда и Петък.ivajlo написа:Средата на тая седмица (сряда ,четвъртък)се очертава да е хубаво времето,някой има ли желание за тренировачно -предбреветно каране,предложения?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта