Alpina написа:Ozzie, вярно че не се знае къде и кога ще му излезне края, ама хайде сега, не така.....
Съображенията са от друго, временно естество
veskoz написа:Аз от 11 години съм на хорото и края не го виждам. Чат пат бъркам стъпките в границите на допустимото, но любовта прощава.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:veskoz написа:Аз от 11 години съм на хорото и края не го виждам. Чат пат бъркам стъпките в границите на допустимото, но любовта прощава.
Абе дано жена ти не влиза тука
Daniel Panev написа:Абе те от такива грешки в изразяванията после обясняваш, че нямаш сестра...
Alpina написа:Съображенията са от друго, временно естество
PtD написа:Ozzie определено е решил да потъпче всичко останало детско в Alpina-та.
Alpina написа:P.S. Иначе да - видях черен щъркел преди няколко месеца (на връщане от състезанието в Чипровци) ама недейте с тез предположения, че....
Alpina написа: видях черен щъркел преди няколко месеца...
Alpina написа:...без да планирам това което ми се случва в момента и...
Alpina написа:PtD написа:Ozzie определено е решил да потъпче всичко останало детско в Alpina-та.
Нали? Какво съм му направил - не знам![]()
Но трудно ще се справи![]()
P.S. Иначе да - видях черен щъркел преди няколко месеца (на връщане от състезанието в Чипровци) ама недейте с тез предположения, че....
PtD написа:Където има истинска либоф, финансиите са на последната дупка на кавала...
Alpina написа:За нея да, но ако например трябва да ги отделиш за жилище и леко не са ти налични в момента
Това имах предвид....
Antares написа:А кондомите баба ти ли ще ти ги плете?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта