Lampre написа:Нека да е към 15 часа, и аз искам да се включа. Сутринта няма да мога, имам дела.
DstupidBastarD написа:Lampre написа:Нека да е към 15 часа, и аз искам да се включа. Сутринта няма да мога, имам дела.
15ч. е добре, но да не е по-късно, щото тва каране е 100-ина км, което са си към 3 часа каране. Да видим баце Бокич и бате Любо кво ше кажат, мен тоа час ме устройва.
DstupidBastarD написа:Некакъв ориентировъчен час, баце? Да даваме зор на баце Лампре да отлага делата! Примерно 14-14,30?
marsa написа:Ако говорите за Сряда - само чакам час и място, за мен няма значение, все ще дойда.
ТИТАН написа:Абе,вие какво работите? Или сте професионалисти?
DstupidBastarD написа:Ние работим над себе си.
ТИТАН написа:Абе,вие какво работите? Или сте професионалисти?
Звучи добре,мисля да се включа и аз,ако нямате против,утре 14 ч.на гореупоменатото кръстовище.DstupidBastarD написа:Стотина км в срядата ше е добра основа за още толкова четвъртъка, петъка е почивен ден и съботата да правиме бревета.
marsa написа:Днес си купих Шибано ръкавички, които май са ми къси пръстите, но за сметка на тва на китката са ми прекалено широки, одрусаха ме едни бързи 50лв, взех си и парчета за лоок-овете, и се оказа че за втори път ще трябва майстор да ми сменя педалите, че пак са прекалено стегнати за моя ключ. Взех си и една епична чантичка, дето май ще ми остане за спомен:
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=61973
Утре ще дойда, първо трябва да си сменя педалите, разбира се. От днес е почнало да слънчасва времето, дано на бревета не ни пекне 30 градуса все пак
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта