Избор !

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор !

Мнениеот nothingcool » Пон Окт 19, 2009 1:15 pm

Здравйте ! Ами реших да карам стрийт и незнам какъв БМХ да си взема :dontknow: , а и неразбирам от бмх-и защото до сега съм карал само ХС :peace: . Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете , но неразполагам с много голям бюджет :crap: от сорта на 300 лева . :beer:
Изображение
Аватар
nothingcool

Рейтинг: 1182

Re: Избор !

Мнениеот Schizophrenia » Пон Окт 19, 2009 10:22 pm

Е то стрийт със бмх...незнам,може но има и по добри варианти...а за 300 кинта малко ще ти е трудно.Но за бмх ще можеш да си направиш нещо с колкото да започнеш.За предпочитане е да почетеш малко и да си го сглобиш,а не да си вземеш цял. :dontknow:
Аватар
Schizophrenia

Рейтинг: 1181

Мнениеот nothingcool » Вто Окт 20, 2009 1:46 pm

Е то за стрийт може мн варианти ама аз съм се спрял на БМХ . Ако може да ми предложите някакви х-ове , но като гледам в форума няма много хора които да карат БМХ :dontknow:
Изображение
Аватар
nothingcool

Рейтинг: 1182

Мнениеот sando g » Вто Окт 20, 2009 2:57 pm

Събери пари! С тея 300 лева най-много да си вземеш някоя кошница "Драг", тежаща сумахти кила, с която можеш само да се разкарваш из града. Още повече ако си вземеш такова колело шансът да се откажеш бързо от спорта е голям. Така че не гледай лъскави колела с калници. Варианти за малко повече пари- има. Погледни това http://bikescenter-bg.com/index.php?ste ... 326&lang=2. За тези пари е добър вариант и е леко. Струва ми се идеално, като за начало. :)

Street се кара с bmx.
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X