DstupidBastarD написа:Големата гигантска глава е сред нас! Паникьосайте сеееееееее!
marsa написа:Вечерта утре предлагам да уважим поканата на Лазар за по бира в центъра, и да се съберем на предстартово съвещание, какво ще кажете?
marsa написа:Вечерта утре предлагам да уважим поканата на Лазар за по бира в центъра, и да се съберем на предстартово съвещание, какво ще кажете?
Баце, я го измисляй и ми звънни по някое време ако верно се решишbokichaa написа:Баце, много се изкушавам утре да ида на Мургаш и да се сурна към Търсава и оттам да се приберем.
От пакзания маршрут частта от с. Чурек/или по точно от Потоп до Елешница е доста оффроуд..
xC Climber написа:Бате Роско, миналата събота спомена, че ще пращаш имейл, на който, един вид, да се записваме за утре?!?
На този етап преценявам, че утрешният маршрут в пълния си вид ще ми дойде множко, та мисля да съкратя и да се включа на Бучин проход.
За целта има ли вариант за контролно време, напр. на Драгоман, Габер, Трън или някъде другаде?
DstupidBastarD написа:xC Climber написа:Бате Роско, миналата събота спомена, че ще пращаш имейл, на който, един вид, да се записваме за утре?!?
На този етап преценявам, че утрешният маршрут в пълния си вид ще ми дойде множко, та мисля да съкратя и да се включа на Бучин проход.
За целта има ли вариант за контролно време, напр. на Драгоман, Габер, Трън или някъде другаде?
Баце, мейлът на Лазар съм го дал на 2-3 места по темите, но ако не планираш да караш целата дистинция, особено от началото, практически нема нужда да се записваш. Просто идваш да покараме заедно на расодка, нема формалности. Като гледам графика, на Бучин проход требва да сме около 10:15-10:30ч.
marsa написа:Да доживеем до Неделята, пък ще видимНали тенденцията са следобедните карания вече
Аз по принцип съм За да направим някакво разтоварващо каране.
Аз. Конкретизирай!marfi написа:Желаещи за каране утре - заранка, накъде по Витоша ?
marsa написа:Аз. Конкретизирай!marfi написа:Желаещи за каране утре - заранка, накъде по Витоша ?
marfi написа:Копито и после и Златни мостове?
TREK_fan написа::offtopic:
Някой знае ли колко е дължината и средният наклон на баирчето Ярема?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта