рс написа:ето какво ми изглежда...
Темите ... да са ...
Вътре в рамката да се ...
може ...
Добре е ... или да се намери начин да се ...
Въпрос на сметки и желание.
Тези неща не могат да станат от самосебе си. А не ми се вярва и ти да можеш да ги направиш. Както сам си стигнал до правилния извод - въпрос на сметка или желание. При положение, че хората, които помагат за форума, не получават нищо по сметките си - нито от мен, нито от потребителите, остава само желанието, но не твоето, а тяхното.
А пък точно за такава функционалност не виждам откъде ще им дойде желание, при положение че сегашната подредба си е съвсем нормална. Струва ми се, че проблемът е по-скоро в теб, съдейки по обясненията ти. Затова ще ти дам още няколко помощни съвета:
Във всеки подфорум темите са подредени по последно мнение - следователно, ако искаш да видиш последното мнение в който и да е форум, просто отваряш само него и гледаш кои теми са най-отгоре (изключая "залепените" там).
Когато искаш да видиш всички нови мнения, това вече е друга финкция, затова е направено по друг начин. Отваря ти се прозорец и там вече си преглеждаш на спокойствие каквото си избереш.
За собствените ти мнения наистина излиза по-разбъркано, тъй като там на практика се ползва функцията търсене по автор.
Съжалявам, ама някой да седне да си играе да разделя визуално отделните подфоруми в таблицата за новите мнения - изобщо няма смисъл според мен. Но ако можеш да го направиш и ти се занимава...