За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Аз имам едно въпросче, понеже си професионалист, можеш ли да ми кажеш дали могат да се оправят по - дълбоки драскотини без да се пребоядисва цялата част?
Stancho написа:Аз имам едно въпросче, понеже си професионалист, можеш ли да ми кажеш дали могат да се оправят по - дълбоки драскотини без да се пребоядисва цялата част?
Искаш да се заличат само с боя или и да се премахнат. Трябва да ми дадеш снимка, но мисля, че няма да има проблем.
Вярно!Можеш ли да ми кажеш колко ще струва,каска да се боядиса по подобие на каската на М.Шумахер с името ми и българския флаг от ляво и дясно?Знам...маняк съм!!!
скоро се надявам да пусна темичка в радост за очото за 1 байк, който беше леко орисуван с аерограф. русенец го е драскал. ако успея да набарам и снимки на други неща, ще пусна и тях - определено може да ти бъде конкуренция по отношение на изпълнението и фантазията.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Айде малко Ъп на темата! Продължавам с изработката на рисунки по вашите неща. Малко бях прекъснал, но имах ммного други неща за вършене. Цените са по тънки (криза)