Help!

Въпроси, коментари и дискусии за ХС велосипеди с ход на окачването до 130 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Help!

Мнениеот Pugsli » Нед Окт 25, 2009 9:05 am

Момчета откраднаха ми колелото :( ... А аз мразя да нямам колело.... Както и да е имам в наличност МАХ 875 лв Висок съм 1.83 тежа 90 кила ,обичам колкото въртя нагоре толкова и да се спускам ,разбирайте с приятелите ми не ползваме лифта (просто все още нямам финанси да си купя колело което да е подходящо ,а и се надявам с въртене да сваля някое друго кг ,защото ми тежи дупето тук таме :) ) ХС/АМ бих определил карането си... Карам интензив поне 2 дена от седмицата (лятото и есента) съм на Витоша ,Плана или Лозен... Карам във всякакви мвтерологични условия.... (Ако смятате че тези финанси не са ми достатъчни ,по разумно ли е с тях да си изкарам ските тази зима и да мисля за колело чак на пролет?) Предварително ви благодаря за предложенията и съветите ,просто не знам накъде да се насоча и ми се ще някой препатил преди мен да ме посъветва :) Само да добавя ,макар че можеби не е нужно при посочения скромен бюджет ,колелото ще да е твърдачец!

П.С. Да му изсъхнат ръцете на човека който ми гепи колелото ,за него бях дал хилядарка ,бях пестил като идиот и изкара само 10 месеца!
"Fortuna non est penis in mano non recipentur!"
Pugsli

Рейтинг: 1200

Re: Help!

Мнениеот kvelikov » Нед Окт 25, 2009 12:41 pm

Пусни снимки и някой може да ти го познае при пласирането на краденото...:---0

А колкото до сумата, с която разполагаш, какъв е проблема да се моднеш с някой Спешълайз-Монгъз-Рам с по-бюджетна окомплектовка...
А като се позамогнеш, ще смениш спирачките+някой друг чаркалък (ако въобще се налага) и си готов...
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Re: Help!

Мнениеот hitar_potar » Вто Окт 27, 2009 12:47 pm

viewtopic.php?f=16&t=61842 - не познавам човека, продаващ байка, независимо, че е от моя град, но сглобката е приятна. рамката е добра и здрава (като се кара по предназначение, демек XC/AM), вилката е доста приятна - допреди месец и половина - два карах абсолютно същата, подозирам, че и аз, и той сме ги взели от едно и също място. амортисьора работи приятно и е лекичък. според мен това е байка за теб, независимо че е с едно 300-350лв. под бюджета ти. с останалите пари можеш да си вземеш някаква екипировка за карането - каска, ръкавички, може кори за краката (това при положение, че нямаш все още). освен това част от останалите пари можеш да вложиш в байка за някой малък ъпгрейд на нещо, което не ти харесва. :agree:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Назад към Продукти за крос-кънтри