Момчета откраднаха ми колелото

... А аз мразя да нямам колело.... Както и да е имам в наличност МАХ 875 лв Висок съм 1.83 тежа 90 кила ,обичам колкото въртя нагоре толкова и да се спускам ,разбирайте с приятелите ми не ползваме лифта (просто все още нямам финанси да си купя колело което да е подходящо ,а и се надявам с въртене да сваля някое друго кг ,защото ми тежи дупето тук таме

) ХС/АМ бих определил карането си... Карам интензив поне 2 дена от седмицата (лятото и есента) съм на Витоша ,Плана или Лозен... Карам във всякакви мвтерологични условия.... (Ако смятате че тези финанси не са ми достатъчни ,по разумно ли е с тях да си изкарам ските тази зима и да мисля за колело чак на пролет?) Предварително ви благодаря за предложенията и съветите ,просто не знам накъде да се насоча и ми се ще някой препатил преди мен да ме посъветва

Само да добавя ,макар че можеби не е нужно при посочения скромен бюджет ,колелото ще да е твърдачец!
П.С. Да му изсъхнат ръцете на човека който ми гепи колелото ,за него бях дал хилядарка ,бях пестил като идиот и изкара само 10 месеца!