Организирани бревети.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Организирани бревети.

Мнениеот Митко Ruse » Нед Окт 25, 2009 8:49 am

Баце, не искам да прозвучим цинично, но според меене, хитрите състезатели са се възползвали от твоето добродушие и щедрост. :popcorn:[/quote]

Блогодаря Росене.Това за мен е похвала.Щом е за хобито няма проблем.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот bokicha » Нед Окт 25, 2009 9:30 am

..малко фотоси , от баце Росен и баце Бокич... :beer:
..в момента се качват и в транЗита..
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 9:50 am

marfi написа:
bokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа.................. :banana:
:beer:

Айде разкажете повече как е минало след Габер

След Габер, баце, дебнеха граничните куки, нас ни спреха за проверка и заверка на картоните. Най-смешното у целата ситуация е тва, че в Драгоман се хилехме как тебе ше те връщат сърбите от границата, а се оказа, че си обърнал малко преди тва да ти се случи. Случи ни се на нас. Нататъка пътя става ултра-калпав, особено след Круша, та чак до Врабча, 10-12км в баир (от който 5км с 6-7%), имаше некви ловци, некви кучета, баце Лампре падал, кака Съдийка излизала от пътя с колата, се приключение, за които сега се сетих. Много яка е мазната супа у Ерма, баце, тва пропусна, както и якото кааране назад. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот marsa » Нед Окт 25, 2009 1:42 pm

bokichaa написа:..малко фотоси , от баце Росен и баце Бокич... :beer:
..в момента се качват и в транЗита..

баце бокич, какви са тия упражнения, дето са те заснели :rofl: обмислял ли си да рекламираш онея вибриращи колани :evil:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот Lampre » Нед Окт 25, 2009 2:45 pm

DstupidBastarD написа:
marfi написа:
bokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа.................. :banana:
:beer:

Айде разкажете повече как е минало след Габер

След Габер, баце, дебнеха граничните куки, нас ни спреха за проверка и заверка на картоните. Най-смешното у целата ситуация е тва, че в Драгоман се хилехме как тебе ше те връщат сърбите от границата, а се оказа, че си обърнал малко преди тва да ти се случи. Случи ни се на нас. Нататъка пътя става ултра-калпав, особено след Круша, та чак до Врабча, 10-12км в баир (от който 5км с 6-7%), имаше некви ловци, некви кучета, баце Лампре падал, кака Съдийка излизала от пътя с колата, се приключение, за които сега се сетих. Много яка е мазната супа у Ерма, баце, тва пропусна, както и якото кааране назад. :popcorn:

М-дааа, като цяло карането беше жестоко и с много приключения...На онзи дълъг и гадно-хасфалтов баир преди Врабча спрях защото ми паднаха очилата от каската, пък и реших да изпусна бойлера (вече не издържах), и така ви изпуснах. Реших да ви настигна в спускането, но на първото спускане след таблеката на Врабча така се засилих, че едвам оцелях на завоя, направо не знам как не паднах, взех го през храсталаците и канавката, обаче на следващия завой със 60-на попаднах в пасък и....нямаше спасяване, премятах се здраво, не знам колко пъти... Карбонката и всичко по нея оцеля - нищо й няма, но не и аз и каската. Добре че беше тя. Лявата ръка и ребрата от ляво ме болят много, ще се ходи на лекар... И все пак се прибрахме по-светло. Поздравления за всички, които участваха, както и за онези които завършиха :beer:
Последна промяна Lampre на Нед Окт 25, 2009 2:48 pm, променена общо 1 път
Аватар
Lampre

Рейтинг: 1400

Мнениеот BluE_Magic » Нед Окт 25, 2009 2:47 pm

Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс :rofl:
Като влезнеш в тревата не ти ли друса на мен ми се е случвало неколко пъти ама се съм се измъквал много друса и напрао губя контрол :dontknow:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот Lampre » Нед Окт 25, 2009 2:50 pm

BluE_Magic написа:Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс :rofl:

Ужас! Оцеля ли човека?! Аз се радвам, че при нас в тия спускания нямаше почти никакво насрещно движение, но човек винаги трябва да има едно наум с нашите шофори по пътищата.
Аватар
Lampre

Мнениеот Lampre » Нед Окт 25, 2009 2:54 pm

BluE_Magic написа:Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс :rofl:
Като влезнеш в тревата не ти ли друса на мен ми се е случвало неколко пъти ама се съм се измъквал много друса и напрао губя контрол :dontknow:

Не си спомням много за това в тревата, храсталаците и гората.... като видях, че не мога да спра и влизам натам исках да се откача от падалите и да падна, но не успях защото стисках здраво кормилото и може би се опитвах да остана на колелото и да не падна, след това някак си се получи и оцелях, не знак как стана :sleeping: Но беше страшничко :banghead:
Аватар
Lampre

Мнениеот marfi » Нед Окт 25, 2009 3:08 pm

Леле Lampre оздравявай бързо че много хубаво се кара с теб

Иначе добре, че съм обърнал, като не достатъчно мъдър човек не си носех личната карта... сигурно щяха още да ме държат у некой карцер да им въртя педалите на тренажора и да произвеждам ток...

Между другото аз и миналия път като карахме тоя маршрут пак бях без лична карта, ма тогава имАх късмет и немА проверки.

Аз щях да падна след Годеч селата имаше много пясък и дупки и заорах яката работа ама оцелЕх.

Лазаре, няма ли да качиш някоя снимка и ти, видях че снима доста.

За следващия ми Бревет (Халкида, Гърция 31.10.2009 си търся Гармин и компания :), че имам чувството че пак ще се изгубя :)
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот BluE_Magic » Нед Окт 25, 2009 4:17 pm

Lampre написа:

Ужас! Оцеля ли човека?! Аз се радвам, че при нас в тия спускания нямаше почти никакво насрещно движение, но човек винаги трябва да има едно наум с нашите шофори по пътищата.

Нищо му нямаше само си беше ужулил рамота ама съвсем малко :bowdown:
Аватар
BluE_Magic

Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 5:04 pm

marfi написа:Леле Lampre оздравявай бързо че много хубаво се кара с теб

Иначе добре, че съм обърнал, като не достатъчно мъдър човек не си носех личната карта... сигурно щяха още да ме държат у некой карцер да им въртя педалите на тренажора и да произвеждам ток...

Между другото аз и миналия път като карахме тоя маршрут пак бях без лична карта, ма тогава имАх късмет и немА проверки.

Аз щях да падна след Годеч селата имаше много пясък и дупки и заорах яката работа ама оцелЕх.

Лазаре, няма ли да качиш някоя снимка и ти, видях че снима доста.

За следващия ми Бревет (Халкида, Гърция 31.10.2009 си търся Гармин и компания :), че имам чувството че пак ще се изгубя :)

Баце, не знам що, ама и аз имам некво подобно на твойто чувство за изгубването. :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sportacus » Нед Окт 25, 2009 5:12 pm

Чакаме и фото-видео материалЪт от "lampre" :popcorn:
Аватар
sportacus

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 5:45 pm

http://androidparanoid.mylivepage.com/image/2129/36620_Screen_shot_2009-10-25_at_09.44.47.png

Картинката от вчера. Нагоре-надоле и после пак същото. :roll2:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marfi » Нед Окт 25, 2009 5:56 pm

DstupidBastarD написа:Баце, не знам що, ама и аз имам некво подобно на твойто чувство за изгубването. :dontknow:

Признавам за голяма моя грешка това че не си прегледах и начертах хубаво марщрута през bikemap и разчитах на табели или на коли като в Сливен...

Ще ми е обица на ухото (втора), дано не станат пендари :)

Тъй, от друга гледна точка все пак това ми е таланта, едни карат бързо, други катерят добре, а трети като мене са 60 кила с мокри дрехи и се губят :)

Някога като седнете пред камината ще говорите на внуците си, та значи баце Ви марфи за 1 час се изгуби три пъти, талант имаше това момче :)
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 6:00 pm

Абсеютно, баце, за съвсем кратко време, баце, ти успе да станеш легендарен колоездач. Вече си си гарантирал оставането в историята, а некой ден като напишем мемоари за колоездачизъма в шопско, за тебе ше отделим цела глава. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Нед Окт 25, 2009 6:02 pm

...грациозен мамут ако не сте виждале...те.. :bigeyes:
http://androidparanoid.mylivepage.com/i ... ia_054.JPG
:clap:
Аватар
bokicha

Мнениеот Grash » Нед Окт 25, 2009 6:15 pm

marfi написа:...

А я кажи, баце, че ми стана интересно, каква беше основната идея да се откъсваш и бягаш напред толкова много, особенно при положение, че не си сигурен за маршрута? :popcorn:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот alhimik » Нед Окт 25, 2009 6:17 pm

Ето ме и мен! Поздравления за избора на трасето! на мен ми хареса много надявам се догодина да си го караме пак.
Е и аз имам тланти тая раница колко ме дърпа назад по баирО ама нали съм на гости не си разчетах нещата пак и нали си имам самочувствие че още не измислено 200км дето ме спре :D та на баира след проверката от гранична полиция направо си УмрЕл :banghead:
абе една вметка искам да направя то тия бревети са забранени за профита (макар че в бг профита това си е малко преувеличено), могат да участват едва след като си приключат кариерата! Та за бате Blue и Титан ги призовавам да вземат да направят нещо догодина че до сега само закани и нищо същесвено!
alhimik

Рейтинг: 1283

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 6:20 pm

Поздравления за ентусиазъма, баце! А за раницата наистина беше странно, сички си бехме тургнали багаж в колата, само ти хамалеше. Догодина ше е още по-яко, с поне два пъти повече участници. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Нед Окт 25, 2009 6:39 pm

Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот madmartigan » Нед Окт 25, 2009 6:45 pm

BluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?

Заплата ще получаваш ли догодина?
I feel the need... the need for speed!
Anger Management
Аватар
madmartigan

Рейтинг: 1440

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 6:45 pm

Баце, ти още не си почнал твойта кариера, споко! :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marfi » Нед Окт 25, 2009 6:47 pm

Grash написа:А я кажи, баце, че ми стана интересно, каква беше основната идея да се откъсваш и бягаш напред толкова много, особенно при положение, че не си сигурен за маршрута? :popcorn:

Баце дори в момента съм в офиса... идеята беше че трябваше да пускаме нова версия на сайта и имам страшнооо много за превод и тн.

И бяхме решили да бачкаме в събота от 12, предупредих че ще закъснея, но уговорката беше поне да се вясна в офиса.

И предвид, че тръгнахме в 7:50

Тук отварям апел за повече акуратност следващия път.

Бреветите се провеждат по строги правила, първата контрола затваря в 7:30, което дава време на закъснелите да стартират, това не се тълкува като старт в 7:30, бреветите си почват в 7:00.

Та бях го сметнал така маршрута > 200 км с баири и без никакво спиране (само за печати и вода) ~ 8 часа, което прави прибиране към 15:00 и в офиса да съм в 16:00 и да копам до към... много вечерта.

Обаче закъснехмЕ, 16:00 започна да клони към 17:00, даже 18:00 и нямаше смисъл да се ходи изобщо в офиса...

Затова бягах, а и за добро или лошо не мога да карам и да спра и после пак да карам, трудно влизам в ритъм, изнервям се. Предпочитам малко на колелото да се отпусна, но да не слизам от него.
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот ivajlo » Нед Окт 25, 2009 6:58 pm

:agree: Много се радвам за случката вчера ,за чудесната група,която се събрахме,страхотното време(нямаше проливен дъжд),великото трасе ,доброто настроение ,съдийските грижи ,липсата на сериозни инденти . :wavey:
ivajlo

Рейтинг: 1500

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Окт 25, 2009 7:04 pm

Верно, баце, не че шопите си фалим нащо, но от кака Съдийка, по-добра такава, нема! На 31-ви направо да идва на курсовете с нас! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот ivajlo » Нед Окт 25, 2009 7:21 pm

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: - за кака съдийка
ivajlo

Рейтинг: 1500

Мнениеот alhimik » Нед Окт 25, 2009 7:23 pm

споко ще идваш на гребната да караме тая седмица ако даде времето да се запознаем и обменим опит пък за догодина да те вкаарме по 2-рия начин да караш то у БГ всичката е такава :D
ама требе да тържествено обещаеш да не ставаш първи :D
alhimik

Рейтинг: 1283

Мнениеот Randonneur » Нед Окт 25, 2009 7:25 pm

marfi написа:Лазаре, няма ли да качиш някоя снимка и ти, видях че снима доста.

Ето и моите снимки:
http://picasaweb.google.com/lazar.v/2009Brevet200Sofia#
Сори за закъснението, ангажиментите не свършват и сега трябва да излизам, по нощите ще правя разбора и чакайте бюлетин!
Сега само толкова - беше страхотно, десета година ще започна като организатор, толкова ентусиазъм и мерак рядко съм срещал! И най-вече помощ в организацията - благодарност на всички, които помогнаха - за трасето, по трасето, за колата и за оповестяването!
Жалко, че я нямаше дежурната камера, в последния момент бройката на участниците нарастна неимоверно, съответно записването и намирането на кола закъсняха във времето - и ето ти половин час закъснение на старта.
Догодина вече ще го направим както си му е редът - с предварителна регистрация, аз ще си направя сметката за кола, оператор и т.н., на старта се раздават само картоните и се тръгва твърдо на часа.
Изображение
RAAM 2010-2011; 37x1200+ incl.17 SVS 2001-23:
BMB'2000; LEL'2001; RM'2004; SBS'2005; GBR'2009; Hun2013; MGM'13; PBP'03,07,11,15,19,23; 1001Miglia'08,12,16,24; Al-Andalus 2018; DDR'22; Praga'23;
Аватар
Randonneur

Рейтинг: 1750

Мнениеот BluE_Magic » Нед Окт 25, 2009 7:32 pm

alhimik написа:

споко ще идваш на гребната да караме тая седмица ако даде времето да се запознаем и обменим опит пък за догодина да те вкаарме по 2-рия начин да караш то у БГ всичката е такава :D
ама требе да тържествено обещаеш да не ставаш първи :D

Аз на гребната не карам досега нито 1 обиколка не съм завъртал с колелото през живота си само 3 пъти съм ходил 2 пъти заради велошествието и 1 път се бях разбрал с Титана да се чакаме там и спуках гума от тогава си казах повече там няма да стъпя затуй че като съм свободен може да покараме въпреки че ти ако си от Пловдив няма как да не сме се виждали :dontknow:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот BluE_Magic » Нед Окт 25, 2009 7:34 pm

madmartigan написа:

Заплата ще получаваш ли догодина?

Така се надявам ама нищо не се знае :dontknow:
Аватар
BluE_Magic

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене