[/quote]
[/quote]Блогодаря Росене.Това за мен е похвала.Щом е за хобито няма проблем.
 [/quote]
[/quote]
marfi написа:bokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа..................
Айде разкажете повече как е минало след Габер

обмислял ли си да рекламираш онея вибриращи колани
 обмислял ли си да рекламираш онея вибриращи колани 
 , колелото си
, колелото си  .
.
DstupidBastarD написа:marfi написа:bokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа..................
Айде разкажете повече как е минало след Габер
След Габер, баце, дебнеха граничните куки, нас ни спреха за проверка и заверка на картоните. Най-смешното у целата ситуация е тва, че в Драгоман се хилехме как тебе ше те връщат сърбите от границата, а се оказа, че си обърнал малко преди тва да ти се случи. Случи ни се на нас. Нататъка пътя става ултра-калпав, особено след Круша, та чак до Врабча, 10-12км в баир (от който 5км с 6-7%), имаше некви ловци, некви кучета, баце Лампре падал, кака Съдийка излизала от пътя с колата, се приключение, за които сега се сетих. Много яка е мазната супа у Ерма, баце, тва пропусна, както и якото кааране назад.

BluE_Magic написа:Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс

BluE_Magic написа:Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс
Като влезнеш в тревата не ти ли друса на мен ми се е случвало неколко пъти ама се съм се измъквал много друса и напрао губя контрол
 Но беше страшничко
  Но беше страшничко 

, че имам чувството че пак ще се изгубя
, че имам чувството че пак ще се изгубя 

Lampre написа:BluE_Magic написа:Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс
Ужас! Оцеля ли човека?! Аз се радвам, че при нас в тия спускания нямаше почти никакво насрещно движение, но човек винаги трябва да има едно наум с нашите шофори по пътищата.

marfi написа:Леле Lampre оздравявай бързо че много хубаво се кара с теб
Иначе добре, че съм обърнал, като не достатъчно мъдър човек не си носех личната карта... сигурно щяха още да ме държат у некой карцер да им въртя педалите на тренажора и да произвеждам ток...
Между другото аз и миналия път като карахме тоя маршрут пак бях без лична карта, ма тогава имАх късмет и немА проверки.
Аз щях да падна след Годеч селата имаше много пясък и дупки и заорах яката работа ама оцелЕх.
Лазаре, няма ли да качиш някоя снимка и ти, видях че снима доста.
За следващия ми Бревет (Халкида, Гърция 31.10.2009 си търся Гармин и компания, че имам чувството че пак ще се изгубя

DstupidBastarD написа:Баце, не знам що, ама и аз имам некво подобно на твойто чувство за изгубването.

marfi написа:...

та на баира след проверката от гранична полиция направо си УмрЕл
  та на баира след проверката от гранична полиция направо си УмрЕл   

BluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?

Grash написа:А я кажи, баце, че ми стана интересно, каква беше основната идея да се откъсваш и бягаш напред толкова много, особенно при положение, че не си сигурен за маршрута?

Много се радвам за случката вчера ,за чудесната група,която се събрахме,страхотното време(нямаше проливен дъжд),великото трасе ,доброто настроение ,съдийските грижи ,липсата на сериозни инденти .
 Много се радвам за случката вчера ,за чудесната група,която се събрахме,страхотното време(нямаше проливен дъжд),великото трасе ,доброто настроение ,съдийските грижи ,липсата на сериозни инденти . 

- за кака съдийка
   - за кака съдийкаBluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?

marfi написа:Лазаре, няма ли да качиш някоя снимка и ти, видях че снима доста.

alhimik написа:BluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?
споко ще идваш на гребната да караме тая седмица ако даде времето да се запознаем и обменим опит пък за догодина да те вкаарме по 2-рия начин да караш то у БГ всичката е такава
ама требе да тържествено обещаеш да не ставаш първи

madmartigan написа:BluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?
Заплата ще получаваш ли догодина?

Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта