Блогодаря Росене.Това за мен е похвала.Щом е за хобито няма проблем.
marfi написа:bokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа..................![]()
Айде разкажете повече как е минало след Габер
DstupidBastarD написа:marfi написа:bokichaa написа:...мазна супаа, мазна супаа..................![]()
Айде разкажете повече как е минало след Габер
След Габер, баце, дебнеха граничните куки, нас ни спреха за проверка и заверка на картоните. Най-смешното у целата ситуация е тва, че в Драгоман се хилехме как тебе ше те връщат сърбите от границата, а се оказа, че си обърнал малко преди тва да ти се случи. Случи ни се на нас. Нататъка пътя става ултра-калпав, особено след Круша, та чак до Врабча, 10-12км в баир (от който 5км с 6-7%), имаше некви ловци, некви кучета, баце Лампре падал, кака Съдийка излизала от пътя с колата, се приключение, за които сега се сетих. Много яка е мазната супа у Ерма, баце, тва пропусна, както и якото кааране назад.
BluE_Magic написа:Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс
BluE_Magic написа:Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс
Като влезнеш в тревата не ти ли друса на мен ми се е случвало неколко пъти ама се съм се измъквал много друса и напрао губя контрол
Lampre написа:BluE_Magic написа:Като чета за приключенията ти се сещам как един от наще на едно спускане се блъсна в един рейс
Ужас! Оцеля ли човека?! Аз се радвам, че при нас в тия спускания нямаше почти никакво насрещно движение, но човек винаги трябва да има едно наум с нашите шофори по пътищата.
marfi написа:Леле Lampre оздравявай бързо че много хубаво се кара с теб
Иначе добре, че съм обърнал, като не достатъчно мъдър човек не си носех личната карта... сигурно щяха още да ме държат у некой карцер да им въртя педалите на тренажора и да произвеждам ток...
Между другото аз и миналия път като карахме тоя маршрут пак бях без лична карта, ма тогава имАх късмет и немА проверки.
Аз щях да падна след Годеч селата имаше много пясък и дупки и заорах яката работа ама оцелЕх.
Лазаре, няма ли да качиш някоя снимка и ти, видях че снима доста.
За следващия ми Бревет (Халкида, Гърция 31.10.2009 си търся Гармин и компания, че имам чувството че пак ще се изгубя
DstupidBastarD написа:Баце, не знам що, ама и аз имам некво подобно на твойто чувство за изгубването.
marfi написа:...
BluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?
Grash написа:А я кажи, баце, че ми стана интересно, каква беше основната идея да се откъсваш и бягаш напред толкова много, особенно при положение, че не си сигурен за маршрута?
BluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?
marfi написа:Лазаре, няма ли да качиш някоя снимка и ти, видях че снима доста.
alhimik написа:BluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?
споко ще идваш на гребната да караме тая седмица ако даде времето да се запознаем и обменим опит пък за догодина да те вкаарме по 2-рия начин да караш то у БГ всичката е такава![]()
ама требе да тържествено обещаеш да не ставаш първи
madmartigan написа:BluE_Magic написа:Е кво ся няма ли да имам право да участвам догодина ?
Заплата ще получаваш ли догодина?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта