PowerSlide написа:@Т.К. за т.нар. "cuntry-cross" състезанието в св. Влас не става дума за никакви леФчета. Просто става дума за това, че БКС НЕ ЗНАЕ какво е XC и DH. От поста ти над моя съдя, че БКС толерира отвсякъде "състезателчетата от Несебър". Ако греша до тука, поправи ме
Бе, сигурно става дума и за левчета, ама това май не е основен предмет на настоящата дискусия. Що се отнася до толерирането - това е отворено състезание, печели по-добрия/бързия/отспалия и т.н. Понеже знам, че ти си караш за кеф, не се "кОси" толкова - като не ти е харесало просто повече няма да ходиш и това е.
PowerSlide написа:И съм абсолютно убеден, ако трасето беше ИСТИНСКО XC (а не 50% асфалт, 50% черен път дето ше го мина с опела сапунерка с 13 цола джанти) гореспоменатите шосеевци немаше да завършат даже. Минало-заминало, всичко е в сферата "АКО"
Уверявам те, че ИЗОБЩО не си прав за написаното горе. Истината е маалко по-друга.
PowerSlide написа: Нататък: следва най лошото! Лично с мойте собствени уши чух (оригинално, от мастит полу-шеф), че БКС има намерение да поеме маунтин байкинга под свое покровителство, понеже бил спорт и част от велосипедизъма, който ставал все по+ и надминава вече популярността на класическите велосипедистки дисциплини (визира се шосееството). Това ще е възможно най-лошия път, по който би поел крехкия маунтин байк спорт в милата ни родина!
Значи, аз пък да те успокоя, че ВСИЧКИ традиционни състезания, които се провеждат в България ще продължат да си се провеждат по същия начин и със същата философия, както е било досега. Зад тях стоят едни хора, които изобщо не вярвам да се впечатлят от това кой е "поел" планинското колоездене. Даже, струва ми се, могат да му помогнат да "поеме" още неща, ако някой си въобразява, че ще ги вкара в неговия калъп на мислене.
PowerSlide написа: "cuntry-cross"!
Само някой да каже, че жените не били на почит в XC -то

Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!