veskoz написа::offtopic: Точно това ми стана интересно. Табелата. Не съм виждал такава до сега.
ми дядо ми е бил строител и е работел по този участък и знае всичко за него.

veskoz написа::offtopic: Точно това ми стана интересно. Табелата. Не съм виждал такава до сега.
crossenduro2 написа:veskoz написа::offtopic: Точно това ми стана интересно. Табелата. Не съм виждал такава до сега.
ми дядо ми е бил строител и е работел по този участък и знае всичко за него.
Shady™ написа:С две думи снимки днеска няма да мога да дам но мога да кажа само следното:
Мъже DH:
...
...
...181 км/ч moyenne du vainqueur (което май е :Средна скорост)
А за Юноши само знам че :
1.************
2.Жеката
3.**********
И това е.
рс написа:... и някоя язовирна стена изглежда подходяща при ниско ниво. В язовира резултатът ще е впечатляващ - може да се надмине рекорда от Кошарица дори! Само незнам как става спирането с 150 във водна повърхност, освен предварително, още по бетона с парашут като изтребителите на самолетоносач
рс написа:Shady™ написа:С две думи снимки днеска няма да мога да дам но мога да кажа само следното:
Мъже DH:
...
...
...181 км/ч moyenne du vainqueur (което май е :Средна скорост)
А за Юноши само знам че :
1.************
2.Жеката
3.**********
И това е.
Това е цитирано от темата за ДХ в Кошарица. Летвата изхвърча много нависоко, как ще подобряваме този рекорд?![]()
![]()
did написа:Ако обичаш, като цитираш, цитирай коректно. Там пише "36.181 км/ч", не "...181 км/ч".
Alpina написа:Що се правиш на интересен?
LyuboKolev написа:72 мм./час. от Бояна надолу по бул. България, малко след гробищата преди околовръстното, но бях отпред с 47 зъба плоча. Пичове, ако някой ще се пробва нека се качи по същата страна по кояо ще се спуска. Т. е. срещу движениети на колите и да прегледа настилката за да няма после аууууу. Също може да се пробва на Пушкин. Там е маняшко надолу но не съм се засичал.
styanski написа:50-55 вече не помня по един стръмен байр
vallio74 написа:LyuboKolev написа:72 мм./час. от Бояна надолу по бул. България, малко след гробищата преди околовръстното, но бях отпред с 47 зъба плоча. Пичове, ако някой ще се пробва нека се качи по същата страна по кояо ще се спуска. Т. е. срещу движениети на колите и да прегледа настилката за да няма после аууууу. Също може да се пробва на Пушкин. Там е маняшко надолу но не съм се засичал.
Колега,там ограничението е 70км/ч,нямаше ли проблем с контролните органи
PtD написа:vallio74 написа:LyuboKolev написа:72 мм./час. от Бояна надолу по бул. България, малко след гробищата преди околовръстното, но бях отпред с 47 зъба плоча. Пичове, ако някой ще се пробва нека се качи по същата страна по кояо ще се спуска. Т. е. срещу движениети на колите и да прегледа настилката за да няма после аууууу. Също може да се пробва на Пушкин. Там е маняшко надолу но не съм се засичал.
Колега,там ограничението е 70км/ч,нямаше ли проблем с контролните органи
Щеше да има, ако 72 милиметра в час беше повече от 70 километра в час
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 373 госта