Кака съдийка не правеше ли и тя снимки? Lampre, притежаваш ли ги

ехеее, баси, т'ва сигурно е Танца на Разгоненият Жеравbokichaa написа:...грациозен мамут ако не сте виждале...те..![]()
http://androidparanoid.mylivepage.com/i ... ia_054.JPG
TREK_fan написа:Много успехи тогава на тебе баце Блу и на отбора!![]()
![]()
Lampre написа:....Ето ви линкове за клиповете и снимките на кака Деси ......
Lampre написа:...
brumbar написа:Баце, изтръпнаха ми невроните, веригата се разхожда по зъбчетата нагоре, надолу - помощ, какво да правя
ЖилитеМитко Ruse написа:brumbar написа:Баце, изтръпнаха ми невроните, веригата се разхожда по зъбчетата нагоре, надолу - помощ, какво да правя
Виж си жилата.
искам още клипчетааане повече от 20 файла за 1 час
madmartigan написа:В конкурса за култова реплика по време на бревета първо място пичели Тъпото Копеле с "Щом ти свлича тва, аз па ше си остаа тва."
Lampre написа:madmartigan написа:В конкурса за култова реплика по време на бревета първо място пичели Тъпото Копеле с "Щом ти свлича тва, аз па ше си остаа тва."
Друго предложение: Лазар в дижение пред камерата на кака Деси на един баир - "Ъъъ-х, замириса ми долу на маджа с кисело зеле"
Lampre написа:madmartigan написа:В конкурса за култова реплика по време на бревета първо място пичели Тъпото Копеле с "Щом ти свлича тва, аз па ше си остаа тва."
Друго предложение: Лазар в дижение пред камерата на кака Деси на един баир - "Ъъъ-х, замириса ми долу на маджа с кисело зеле"
Grash написа:Lampre написа:...
Мерси за снимките и клипчетата, баце. Следващият път ги рар-ни, та хем на теб ще ти е по-лесно, хем и на нас
Grash написа:Аз ли съм единственият тук, който не дели хората на байкъри и шосейки?Това е много типично за българите, вместо да ни обединява нещо(това, че всички караме колела), ние се чудим по какво да се разграничаваме и делим, постоянно да има някаква интрига и тн... Преди 2 години и половина съвсем случайно открих този форум, и понеже няма друга подобна медия свързана с колоезденето, започнах да чета и пиша тук. Това какъв точно стил карам, никога не е имало значение за мен. И поради наличието на раздел "Други видове колоездене" се възползвах и написах тема. В последствие се събрахме доста народ, но за съжаление все има някакви интриги, които не мога да разбера. За мен никога не е имало значение, кой какво кара. Аз обичам колоезденето с всичките му стилове и вариации... И между другото, ние всички сме "байкъри" защото всички караме байкове(road bike, mountain bike, etc... who cares?!)
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта